Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor planiranje >> Content

Kako Ukrasite uskom ulazu

ulazima je prvi uvid posjetitelji će dobiti prilikom posjete svoj ​​dom , tako da ima snažan početni dojam . To je također jedan od najatraktivnijih previdjeti mjesta kada je u pitanju uređenje . Čak itijesan , uzak ulazima može činiti gostoljubivi i otvoreni s pravim ukrasnim akcentima . Iz palete boja koje ste izabrali za namještaj koje koristite u prostoru , zadržati neke ideje na umu prilikom uređenja ovu prednju ulazima . Upute Screenshot
1

Koristite boju definirati prostor . U osnovi postoje dvije opcije koje možete koristiti za ovo područje . Možete izabrati neutralnu paletu, koja je čista i pozivajući bez neodoljiv hodnik . Alternativa je da koristite jedan zid kao velika utjecaja žarište . Na primjer , možete obojiti jedan zid u hodniku u živoj boji da dočepa pozornost , ili možete objesiti tiskani pozadinu definirati prostor .
2

Hang ogledala napravitiprostor čini grander . Uske entryways ponekad može napravitikod kuće osjećam tijesan. Korištenje ogledala , da bi odražavala suprotni zid daje dojam širine , štočini hodnik otvoreniji i poziva. Odaberite ogledala koja koordinira s vaš dom dekor . Na primjer ,tradicionalni dom možda imaju zlatne uokvirena ogledala . Više suvremeni stil možda imaju frameless ogledala u geometrijskim oblicima .
3

Opremite prostor s minimalnim namještaja . To ne znači da ne bi trebali imati bilo namještaja ; Zapravo , to bi moglo napravitimjesto čini uži nego što je . Jednostavno odaberite komada s rafiniranih linije i plitkih površina . Potražite višenamjenskih komada . Na primjer ,stol s ladicama ili policama za spremanje stvari kao što su ključevi , ili taj lik pretinaca za kišobrane i vješalice za kapute .
4

Koristite vertikalni prostor da bihodnik kao funkcionalna moguće . Na primjer , objesiti police visoko na zidovima za pohranu knjiga , okvire za slike ili kolekcionarstvo . Hang umjetnička djela na različite visine kako bi hodnik činiti veće i manje uska .
5

Koristite strateški rasvjeta uljepšati ulazima . Na primjer , možete objesiti luster iznad pred ulazima, ili ga koristiti za spajanje razmake između uskom ulazu , a doma u dnevnoj sobi . Druga mogućnost je da se montirati sconces i odmah uz zid i osvijetliti prostor , a djeluje kao šarmantan i pozivajući ukrasne značajke u ovom uskom prostoru .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor-planning/1016063168.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.