Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor planiranje >> Content

Kako Mjera Sekcijska kauču Dimenzije

Opremanje svoj ​​dom s presjeka može napraviti razliku između tjeskoban i udoban Lounging prostor za članove obitelji i gostima . Veći od prosječnog kauču , sectionals zauzimaju više mjesta s L-oblika dizajn koji se može uključiti jedan duži dio ili strani kola . Nabava je presjek koji zahtijeva usporedbom mjerenja kauč onima vašeg životnog prostora kako bi se spriječilo kupnji kauč da gužve svoju sobu ili ne stane na all.Things što vam je potrebno Srpski traka mjera
Show Više Upute Screenshot
1

mjere iz jedne strane na drugu uz okrenuta prema vani tablu od presjeka pronaći duljinu . Uključi duljinu tablu bilo susjedni odjeljak , kao što Ležaljke , ležaljkama i Osmanlija . Dimenzije Duljina omogućiti da udio na presjek, u dužini od zidova i prostora kako bi se osiguralokauč odgovara Vašim dimenzije sobe i ostavlja najmanje 2 metara pješačka prostora oko presjeka .
2

Mjera iz koša od presjeka na kraju naslona za ruku kako bi pronašli dubinu jernaslon za ruke može produljiti pokraj sjedala . Mjera sofe bez naslona uz stranu sofe iz tablu na prednjoj strani . Mjerenje dubina pokazuje kolikokauč proteže prema van , tako da možete osigurati da okolnim namještaj kao što su Osmanlije , stolići i televizije stoji stati ispred presjeka , u odnosu na dubinu prostorije .
< Br > 3

Mjera od poda do gornjeg ruba jastuka duž stražnje strane presjeka za određivanje visine . To vam omogućuje da pronađete presjeka visine u odnosu na kave i krajnje visine stolova i televizijskih tribinama , a sprečava kupnju kauča koja se proteže više nego prozorske i visi umjetnička djela .
4

Cut trake maskiranje traka u duljini, dubini i mjerenja visina presjeka . Stavite traku na podu i zidu , dok su druga 2 metara prostora oko kauča za izraduvizualnog veličine na presjek je u svojoj sobi . Rasporedi namještaj koji će pratiti presječeni kako bi se ocijenilo kakoće izgledati prostor .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor-planning/1016063267.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.