Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Kako napraviti Bachelor Pad osjećati kao kod kuće

Mnogi neženja - ili odrasli općenito - vrijednost funkcije tijekom formi i ne zamaram s detaljima o uređenju interijera . Kao rezultat toga , prvostupnika jastučići ponekad pate od hladnog minimalizma koji prisiljava putnika pobjeći kući kada je to moguće . Bilo da živite sami, s cimerima ili obitelj , svoj ​​dom bi trebao bitiudoban oaza iodraz vašeg osobnog stila . Ako vaš jednokrevetna osjeća kao sklonište , vrijeme je da se osjećam kao doma . Heart of It All

Vaša kuhinja može bitisrce vašeg doma , kaostara izreka kaže , alitipični jednokrevetna kuhinja ima minimalne posuđe za kuhanje i stari pizzu u hladnjaku . Donesite kuhinju vratiti u život čarapa ostava s jednostavnim sastojcima - kao što je tjestenina, češnjaka , maslinova ulja i začina - i opremanja vaše kuhinje s eteričnim kuhanje alata . Počnite s dobrim saute tavi , stockpot , rezanje odbora i kuhar nož . Koristiti one sastojke u smočnici kuhanjem barem jedan obroktjedno kod kuće . A mali pegboard sprema nova posuđe i kreira trenutno zid umjetnosti , dok jeu saksiji biljka poput ružmarina ili bosiljka osvjetljava prostor i dodaje svježinu u vaš dom - kuhana jela .
Real Deal
< br >

Ako još uvijek koristite futon za fotelju ili krevet - ili oboje - da je vrijeme za nadogradnju . Provedite koliko vaš proračun dopušta na kvalitetnom kauč s okvirom od masivnog drva i izdržljiva mikrovlakana presvlake . Za više krupan kauč , izaberite autentičan kože . Ako vaš kauč proračun ograničen , izgleda da se lokalnim antičkim trgovinama i prodaji nekretnina za vintage kauča u dobrom stanju ; oni su obično dobro napravio i dugotrajan . Kupnja krevet ili uzglavlja i haljina krevet s posteljinom ili egipatskog pamuka . Investirajte u dolje ili dolje - alternativa jastuci i koristiti nabrane suknje krevet ili madrac poklopac , ako je potrebno .
Nježniju stranu

prvostupnik jastučići su ponekad udario po hladnim, tvrdim završi kao što su koža, pločice i metal . Iako ti materijali mogu raditi zajedno , oni rade najbolje kada je u paru s udobnim tekstura, kao što su vuna i pamuk, i neutralnih - toplih boja , kao što su smeđa i bež boji . U dnevnoj sobi , dodati neke mekoću nogama s pliš pilota sag neutralne boje poput smeđe ili sive definirati prostor za sjedenje . Donesite u nekoliko koordinaciono bacanje jastuci u nijansama plave i bež , kao i mala deka sklupčati s na kauč . Odaberite mješavinu drva i metalnog namještaja : Akomediji kabinet je metal , koristite drvo stolić
Deck the Halls

Zid umjetnost činiprostor osjećati osobno . i " završio " pa ne zaboravite ukrasiti zidove . Zid umjetnost može biti sve, od satova do obiteljskih fotografija na osobne predmete . Uokvirene slike obitelji i prijateljima daprostor osjećaju kao kod kuće . Rasporedi kolaž osobnih fotografija na žarišne zid za više umjetnički prezentacije . Plutajući police prikazati svoju kolekciju starinski fotoaparat , a vaši surfanja poslužiti i kao skladištenja i zid umjetnosti . Izbjegavajte letanja postere na zidu ; umjesto toga , kupiti jeftin poster okvire za više gotovih izgled . Ili su svoje plakate profesionalno uokviren za uglađenog , high - end rezultat .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016009670.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.