Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Kako instalirati Zavjese svijećnjacima

Zavjese sconces su dostupni u široku lepezu dizajna , uključujući Victorian , dođite , pa čak i životinja poprsja . Vješanje svijećnjak može činiti zastrašujuće na prvi , ali s nekoliko brzih mjerenja , vi ćete biti u mogućnosti da se bušiti rupe u zidu za sidro vijaka . Morat ćete mjeriti draperije , debljinu štapa i razmaka između draperije od poda . Ključ je da bi dobili ideju o tome gdje je gornji dio draperija štap će se odmarati iznad prozora . Montažu rupe Većina svijećnjacima ' se nalaze iza mjesta štap . Dakle nokautirati visinu štapa na zidu , na vanjskom rubu štapa na svakoj strani prozora , a zatim stavite maraka za bušenje korištenjem vlastitih montažu rupa kojima je svijećnjacima ' za referencu . To je ono što vam je potrebno Screenshot traka mjera Screenshot Zavjese Screenshot Rod Screenshot Rings ( po izboru)
1 - stupanj ili 2 metra
Sconces
Drill s komadićima
Drywall sidra
Phillips odvijač
zaštita očiju
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Izmjerite duljinu draperije da ste visi . Dodajte 1 inch ako koristite draperija prstenje , još jedan centimetar za jaz između ciljnoj katu i draperija dnu , i dodati debljinu draperija štapa za ukupne visine . Stavite kraj traka mjera na podu i mjeriti uz prozor , stavljanje lagani trag olovke naznačiti ukupnu visinu što trebate za draperije . Ponovite postupak na suprotnoj strani prozora .
2

Držite razinu horizontalno na zidu i da se postroje ga do oznake visine . Provjerite da je razina i proširiti znak po 4-6 inča precrtavanjem jako svjetlo linije s olovkom . Ponovite s druge visine oznake .
3

Izmjerite širinu prozora , podijelite taj broj na pola i stavite lagani trag olovke na zidu u središtu . Izmjerite duljinu draperija štap , podijelite taj broj na pola i stavite oznaku na štap . Držite štap preko horizontalne linije na zidu i da se postroje središnji znak prozora i štap . Svjetlo mjesto oznake na zidu na svakom kraju štapa . Stavite malo "R" u istom oznakom za referencu , tako da znam da ještap kraj .
4

Nađi pričvrsne rupe na stražnjoj strani svijećnjaka i označiti vrh gdje se nalazi svaka rupa . Isperite vrh svijećnjaka na horizontalnoj visini crte na zidu dok jeizvan ruba je postavljen na "R" oznaka . Nađi jedni obilježiti ste napravili na vrhu svijećnjaka koje predstavljaju montažnu rupu , i koristiti ga na mjesto male okomite crte preko horizontalne linije visina . Svaka okomita crta preko ukupne visine liniji će formirati male unakrsne glavu . Mark je svaki cross- kose s "S" , tako da znate gdje da postavite vijak . Ponovite postupak na suprotnoj strani prozora .
5

Pričvrstite svrdlo koja je nešto manja u promjeru od suhozidom sidro na bušilicu . Postavite svrdlo savjet na "S" oznaka i izbušiti rupu u suhozid . Ponovite postupak za svaku "S" oznaka dok sve rupe izbušene .
6

Umetnite sužava kraj suhozidom sidra u svaku bušotinu . Dodirnite leđa sidra čekićem kako bi ih postavili u suhozid . Umetnite vijak u svakom suhozidom sidro i konac ih dok se1/8 inča na 3/16 inča jaz između glave vijka i suhozidom .
7

Stavite sconces preko sidrenih vijaka na zid , što može potrajati nekoliko pokušaja . Izvucite Zavjese štap kroz jedan od svijećnjacima i gurnite ga preko zadovoljitidruge, zaustavljanja 1-2 metara od ga natrag u drugom svijećnjaka . Pričvrstite draperije i draperija petlje ili prstena preko štapa . Izvucite šipku u drugoj svijećnjaka jednomdraperija prilogu .
8

Spread draperije out tako da odgovara preko cijelog prozora . Pričvrstite finials na krajevima štapa ako oni uključeni u draperija ansambla .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016009673.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.