Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Uređenje Korištenje Inspirational Izreke

Posudi od stoljeća vrijedan inspirativne izreke proširiti svoje mogućnosti ukrašavanja . Boja i vinil naljepnice su popularni za prikazivanje riječi umjetnost , ali slova izrađene od neočekivanih tekstura također pružaju jedan - of- a-vrste naglasaka . Fraza Vas je jednako snažna kao i koliko ste ga prikazali , previše . Odaberite izreku za središnje prostorije u vašem domu koji će štrajk akord sa svakim članom svoje obitelji . Prostudirati mnoge navodne web stranice za poticanje izreke uljepšati svoj ​​dom . Teme i teksture

tematska izreka pomaže postaviti ton za svaku prostoriju vašeg doma , da li je vaš fokus je na opuštanje ili kuhanje . Priključak kuće moli za citat , " Život je bolje na plaži " , kao i ulomci koji ilustriraju mističnost oceana . Vaša kuhinja pada u inspirativnim linije poznatih kuhara , a sobe su savršeni za tekst o slatkih snova i pozitivne energije . Riječi oblika s užetom posuditi nautički vibru na terasu ; Riječi napravio sa pređe ili vrpci probuditi kreativnost u obrtu sobi .
zid Naljepnice

inspirativni citat djeluje kao svakodnevni podsjetnik na životnom cilju , a također služi kao jedinstveni tretman zid . Naljepnice su dostupne u različitim fontovima , od guste gotičkim slovima na pisanih kurzivu . Odaberite fontove koji odgovaraju temu svoje sobe ili poruke : Block kape stvoriti profesionalni izgled za ured , apisma pismo jemekša izbor za vrtić . Izrada zidnog slikarstva oko izreka jeuvjerljiv način da se sidro sobu , pogotovo kad stavite svijetle slova na svijetle boje pozadine .
Classic Književnost
< p >prolaz književnost pretvara u zid umjetnosti pomaže spojiti svoju ljubav prema klasici sa suvremenim dekor . Postavljanje motivacijski niši za vaše pisanje studio ili umjetnost i obrt sobi prikazivanjem riječi na zidovima . Odaberite popularne prolaz ili sonet Williama Shakespearea , a zatim naglasak sobu po komadu pisanja ste izabrali . Meso iz izgled dodatno uređenje s vintage knjiga, kazališnih playbills i pjesme prikazuju u okićen zlatnim okvirima . Accent kazivanja s cvjetnim šablone , starinski - nadahnut zid dekor i replike Shakespearea.

Pribor i Akcenti

Vijesti omiljenu inspirativnu izjavu prikazivanje u zidu ili okvir stol . Ako je vaš dom je ispunjen obiteljskim fotografijama , nadopuniti ih s navodnicima izražavajući radost, djecu i vrijednosti . Kanalizirati svoju inspiraciju dodatno prikazivanjem riječi na bacanje jastuci , sjenila za svjetiljke i namještaj poklopcima - daje neočekivani poticaj gostima i članovima obitelji . Jedna prikazuje na Mantel s ukrasnim slovima važna riječ nudi vizualni podsjetnik na ljubav , opustiti i disati .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016009698.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.