Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Kako Ukrasite mala spavaća soba s mnogim Angles

mala spavaća soba s puno oštrih kutova može biti lukav za ukrašavanje , ali uz malo misli da je moguće stvoriti opuštajući, ugodan prostor koji će se pojaviti veći nego što zapravo jest . Paint boja , namještaj, rasvjeta i pribor su elementi koje je potrebno uzeti u obzir za ovu vrstu sobi . Boja
Držite se svijetlim nijansama odabranoj boje boje .

napraviti malu spavaću sobu s oštrim kutovima pojaviti više prostran i udoban , dobro razmislite o boje boje koje koristite na stropu i zidovima . Minimiziranje oštrinu kutova slikanja sve padine i kutovi iste boje kao zidovi . Samo su ravni dijelovi stropa bi trebalo bitidrugačije boje . Odlučite se za bijelu ili neko drugo svjetlo hlad za strop bi stvorili iluziju visine . Tamni strop samo da ćeprostor čini više tijesan. Ako imate vrlo malu površinu stropa , razmislite slikarstvo stropa iste boje kao zidovi , ali budite sigurni da jesvijetle boje .
Namještaj
Držite polica za knjige i police od kutnih dijelova zida .

Imajući namještaja na minimum , učinit će vaš mala soba izgleda veća , ali, naravno, to nije uvijek praktično . Potražite komada namještaja s višestrukim namjene, kao što su krevet sa spremištem ispod . Odaberite nekoliko malih stvari , umjesto velike komade koje su vjerojatno da će tražiti prevelika za prostor . Maksimalno iskoristite malom prostoru na tavanski prozor s malom klupu ili stol i stolice . Postavite jači predmeta protiv zidova s najviše visine , ali pazite da ostavite neki zid prostor slobodan kako bi se izbjeglo crtanje pozornost na dijelove ukošene .
Rasvjeta

od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016009736.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.