Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Ideje za uređenje za smeđe boje sobi

smeđa boja je utješna i topla . To daje ugodnu atmosferu u prostoriji i smatraneutralne boje koja se miješa sa svjetlijim bojama . Poboljšajte svaku prostoriju u kući s smeđe boje pomoću smeđi namještaj ili bojanja zidova različite nijanse smeđe . Unaprijedite boravak sa svijetlim bojama ; za više poniženi ili tradicionalni izgled , uparitismeđa s vrhnjem , bijelo ili bež . Boja

Brown dolazi u više različitih nijansi iz svijetlo bež i tupe do čokoladno smeđe , a sve su prikladne za boje na zidovima . Tamna čokolada izgleda sofisticirano i ne napraviti soba izgleda ograničavajućeg . Držite druge boje u sobi svjež i namještaj svjetlo za suzbijanje tamu zidovima . Bijeli ili krem ​​stolarija i stropovi reflektiraju svjetlo kako bitamno smeđe soba izgleda sjajnije . Brown jezemlja ton koji ide uz gotovo sve.
Namještaj

drvo tonovi , od mahagonija do voća drva , svi imaju smeđe bazu koja nadopunjuje smeđu tematske sobe . Tamno smeđa kožna garnitura za sjedenje stvara klasični ipak muški izgled koji je lako smirio sa svjetlijim nijansama na zidovima ili u drugi namještaj . Koristite svijetle boje namještaja poput tirkizne ili limete zelene u tamno smeđe sobu pa se boji eksplodira u životu . Ukrotiti smeđu boravak pokrivanjem namještaj s krem boje skliznuti naslovnice koje je lako oprati i držati čistim .
Oprema

Koristite pribor rijetko u tamno smeđa boravak . Koristite nešto kao jednostavan kao krem boje ploča koja visi na zidu čokolada smeđe razvedriti atmosferu . Svjetiljka nijanse treba biti lagana i neutralna u kremu ili bež , ali možete dodati više interesa lijepljenjem boji vrpce na vrhove i dna nijansama . Svijetle boje bacanje jastuci na smeđe namještaja donijeti pizazz u sobu , dok je krema ili bijeli jastuci na tamno smeđe kauču reflektiraju svjetlo .
Window tretmani

smeđe boje upija svjetlo i stoga zahtijeva mnogo prirodnog svjetla da bi prostor od izgleda turobno . U tamno smeđe sobi , koristiti svjetlo prozor tretmani od obična krema zavjesa na svjetlo prozračne zavjese ili sjenila . Ako svjetlo jeproblem u sobi , staviti na svjetlije nijanse smeđe boje za zidove i namještaj .
Komplementarnih boja

različitim bojama ići s smeđe . Koristite plava, tirkizna, roza , svijetlo zelena, crvena , narančasta i žuta . Samo jedan tirkizno vaza u svim smeđim sobi čini prilično izjavu i privlači poglede . White je još jedna boja koja osvjetljava tamnu smeđu sobu. Pokušajte crna sa svjetlijim nijansama smeđe za više modernog dizajna .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062238.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.