Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Cottonwood Carving

Cottonwood stabala imaju dugu povijest korisnosti . U danima američkih prvih doseljenika , oni su uzeti kao znak da je voda u blizini . Oba doseljenici i Indijanci ih koriste za razne svrhe . Topola su jeli , pretvorio se u medicini koristi i za izgradnju , obrt za izradu i drvorezbara. Cottonwood Drveće

Cottonwood drveće raste diljem svijeta u različitim klimatskim uvjetima i uvjetima . Postoji 11 vrsta u Sjevernoj Americi . Oni mogu živjeti i do 125 godina i imaju debelu sivu koru koja sadrži duboke brazde . Oni također imaju lišće koje su u obliku srca . Izraz Cottonwood je skovao jerfluffy dolje tipa tvar stabla proizvode tijekom ljetnih mjeseci nosi snažnu sličnost s pamukom .
Cottonwood Carving

Cottonwood stabala su odavno koristi za rezbarenje drveta . Oni se mogu koristiti za proizvodnju asortiman različitih proizvoda, uključujući zdjele, košare , kutije, gajbe , igračaka, namještaja i ukrasa . To je čak i FDA odobrila za uporabu u izradi posuda za hranu , uglavnom drvene zdjele . Cottonwood smatra setvrdo , iako je mekša od većine drugih vrsta , poput javora, jasena i trešnje .
Cottonwood Carving problemi Srpski Srpski

najveći izazov za pojedince koji žele koristiti Cottonwood za rezbarenje je da ima tendenciju da paperje kad cut . Dlačica je nastala kada je kosa poput vlakana u drvu podignite , stvarajući mekanu izgled i teksturu . Klesari morati koristiti oštre noževe kad rezbarenje i raditi s rezervom drva . Također, zbog Cottonwood nema baš neki sjaj , gotovi komadi mogu izgledati dosadno , osim ako oslikana ili zamrljana . Lako je slikati i upija tinte i boja dobro .

Cottonwood zauzetosti

Cottonwood rezbarenje blokovi su dostupne u većini u Sjedinjenim Državama . Dvije osnovne vrste Cottonwood korišteni su crna i istočne . To se može kupiti od izgradnje opskrbnih trgovinama koje prodaju drvo , kao i nekih zanatskih dućana . To varira u cijeni ovisno o dostupnosti na vašem području , iako je u pravilu jeftiniji od drugih tvrdog drva , što je dobar izbor za klesara na proračun ili koji žele eksperimentirati .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062329.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.