Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Kako to pretvoriti u ormar u ugrađeni u zabavni centar

Bilo da ste na kratko prostor ili jednostavno želite osloboditi podnih i zidnih prostora , pretvaranje ormar uugrađenim zabavni centar jeizvediv izbor za uredan i funkcionalan skladištenja za svoju zabavu opreme . Ormar omogućuje jednostavno pohranjivanje audio - vizualne opreme u prostoru koji je dostupan bez da se dodatni prostor kojizasebna zabavni centar će zahtijevati . Uz malo planiranja , možete pretvoriti ormar u medijskoj središte a room.Things morat ćete
odvijač ( ako je potrebno )
Mjerna vrpca
Media oprema Screenshot Surge - zaštićeni kabel za napajanje < br > Screenshot Prikaži više uputa
1

locirati strujnu utičnicu . Ako ne postojiutičnica u ormaru , pronaći jedan pokraj ormara .
2

Očistite ormar . Skinite vrata ormara , koristite odvijač za odvijanje šarke ili ukloniti ormara šine , ako je potrebno .
3

Izmjerite visinu, širinu i dubinu ormara .
4

Kupnja jeftin, montažni zabavni centar koji će se uklopiti u ormar . Odaberite onaj koji će stati udobno u prostoru , omogućujući vam da pohraniti sve svoje medijske opreme izravno na njega . Uzmite u obzir dimenzije televizora prilikom kupovine zabavni centar kako bi se osiguralo da će stati na komad namještaja .
5

Postavite zabavni centar unutar ormara . Budite oprezni dok se kreće na mjestu kako ne bi oštetili komad .
6

Postavite medijsku opremu na zabavni centar , uključujući i vaše televizije , stereo, DVD player i drugoj opremi koju želite kući na komad . Pohranite DVD-a i CD-a na policama u sklopu zabavnog centra .
7

Priključite opremu u val zaštićeni kabel za napajanje . Priključite kabel u utičnicu u ormaru ili na utičnicu u blizini ormaru .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062335.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.