Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Tradicionalna Enoteca Dekor

Pojam Enoteca potječe iz Italije , gdje se koristi za opisivanje prostor gdje ce kušati vino i domaću hranu s mogućnošću kupnje . Prilikom uređenja tradicionalni Enoteca , jednostavnost je ključ , jerdekor ne smije skrenuti zaštitnika pozornost daleko od okusa vina . Međutim ,dekor je također moraju stvoriti topao, pozivam atmosferu koja će zadržati zaštitnika ugodno tijekom njihovog boravka . Vinskih boca

Budući jefokus Enoteca kulture vina , boce različitih godišta moraju shvatiti istaknut u dekor . Tradicionalna Enoteca Dekor obično ima police po zidovima gdje su boce vina jednostavno se prikazuju prema vinogradu , tipa ili berbe u boce . Preglednost je bitno jer boce prikazan na polici može lako gledati neredu , tako da je najbolje da se postroje etikete i držati na policama dobro opskrbljena .

Bačve i bačve
< p > bačve i bačve su bitni za proizvodnju vina i tako dodati autentičan dodir na tradicionalnom Enoteca dekor . Bilo da se koristi kao blagovaonicom površine ili jednostavno kao veliki dekorativni element, bačve i bačve trebali biti uključeni u dekor u umjerenim količinama , tako da ne preplaviti ostatak prostora .
stolovi i stolice

BudućiEnoteca je temeljno utilitarno , adekvatni za sjedenje i blagovaonicom površine su bitni za dekor . Drveni stolovi i stolice najbolje raditi u okviru tradicionalnih Enoteca interijera , po mogućnosti s rustikalnim , jednostavno izgrađene dizajna . Mnogi enotecas slijede isti obrazac kao tradicionalni seoska kuća kuhinje i imaju jednu dugu stol sa stolicama ili klupama duž svake strane i master stolac na glavi , gdjesommelier sjedi za vođenje degustacije vina .
< Br > toplo Rasvjeta

rasvjeta koja baca toplo, pozivajući sjaj idedug put u stvaranju ugodnu atmosferu karakterističnu za tradicionalnu Enoteca dizajna . Privjesak lampe ili jednostavno lusteri rade najbolje , jer oni će držati unutrašnjost od izgleda neuredno , kao što možda sa stajaćim ili stolne lampe . Mnogi tradicionalni enotecas također dodati pčelinji vosak ili druge svijetle boje svijeće na njihove interijere kako bi se poboljšala Old World dojam dekor , ali oni bi trebali biti svedene na minimum kako bi unutrašnjost uredna .
Staklo < br >

Dok prikazivanje stakla nije obavezno , to može dodati dekorativni element na tradicionalnom Enoteca unutrašnjosti , ako ispravno prikazane . Stemware vješalice osmišljen držati razne naočale su najbolje , jer oni će držati naočale zgodan i čist prije uporabe , kao i iz zla način , kada su prisutni mnogi kušači vina .

Zid tretmani

Jednostavni gips zidovi s kremasto bijele boje su autentični na tradicionalnom Enoteca dekor . Isključen semigloss boje preko untextured površinu koja će odražavati toplo osvjetljenje najbolje radi . Dekoracija ili slike su izvan mjesta unutar tradicionalnih enotecas jer odvratiti od vizualnog doživljaja vina .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062358.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.