# >> Dom i vrt >  >> Home Design & Decor >> Home Decor >>

Sun Wall Decor Tipovi

Donesite na otvorenom u svoj dom sa sunce zid dekor . To može dodati dodir sunca u vaš dom , bez obzira što to izgleda izvana . Čak i usred zime , svijetle boje sunce zidnim dizajnom može dodati veseli pogled na vaš dom . Kompletan izgled pomoću vrt stilu dekoracije u kombinaciji s različitim vrstama sunce zid dekor . Materijali

proizvođači i dizajneri koriste različite vrste materijala pri izradi sunce zidne dekoracije za dom . Metalni dijelovi su česte , jerdizajner može savijati i okretati metal u obliku sunca , a zrake dolaze od sunca. Patina dodan u metalu dajekomad zapušten izgled koji oponaša narančaste i crvene boje povezane sa suncem. Također možete pronaći drvene ukrase sunčane obojane u različitim bojama . Alternativno , keramičke ili porculanske komadi su pogodni za unutarnju i vanjsku upotrebu .
Fantasy vs . Realno

Sun zid dekor okružuje granicu između hirovito i realan. Fantasy dizajna imati lica sjedi u sredini sunca , dajućiPiece ljudski izgled . Možda ćete primijetiti da su neki sunca imati dijete lice ili nalikuju starca . Realni dizajna dodati zakrivljene dijelove na rubovima sunca , koje izgledaju poput sunčevih zraka . Možete čak i naći neke ukrase koji kombiniraju sunce i mjesec zajedno u jednom komadu .
Vrste

Posteri, umjetnička djela, plakete i ogledala su različite vrste sunce zid dekor . Na malom dozom duhovit u svom domu , odlučiti za zidnu plaketu s likom smiješi ili namignuti sunce na prednjoj strani . Ako želite nešto elegantnije , odlučiti za umjetnička djela . Ručno oslikana platna mamuran kauču ima toliko utjecaja kao manji print ili plakat . Koristeći sunce - nadahnut ilustracije vam daje priliku da se uvede više boja . Dizajni često koriste nijanse plave i drugim bojama , osim u bojama sunca. Alternativno , ogledalo komada koristiti veliko ogledalo u središtu komadu , s metalnim ili drvenim "zraka " zrači od rubova .

razmatranja

Koristite jedan komad sunce zid dekor za maksimalni učinak u vašem domu , ili odaberite nekoliko komada . Izbjeći napast da pokrije svoj ​​dom s komadima , dok su boje mogu preplaviti prostor . Ako ste pronašli nekoliko komada koje vam se sviđaju , razmislite kreće jedan u svakoj sobi svog doma . Kao što hoda kroz sobe , što će gotovo osjetiti tople zrakesunca premlaćivanje dolje na vas .

Kako Ukrasite Teen spavaća soba s Brown & Aqua Zidovi

Funky i svježi , smeđe i aqua kada se koristi u tandemu može uljepšati i oživjeti bilo koji dekor . Ako ste u potrazi za manje - nego - uobičajene paletu za svoje teen sobi , probajte ovu zanimljivu kombinaciju boja . Miješanjem ove dvije nijanse u v

Více >