Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Moj MR16 LED lampa ne radi

MR16 light - emitting diode ( LED ) svjetla su halogene žarulje proizvedeni od strane CRS elektroniku i dizajnirani za uporabu u domaćem i maloprodajnih okruženja . Žarulje koristiti manje energije u odnosu na mnoge standardne svjetiljke i često se naknadno ugraditi za smanjenjem troškova energije . Otklanjanje poteškoća s MR16 žarulja koji ne izgleda kao da se radi uključuje provjeravanje štete te inspekciju i nekoliko drugih stvari koje imaju utjecaj na svjetlu . Provjerite priključak

žarulja spaja na svoje napajanje preko dva kraka . AkoMR16 nije pravilno sjedi u utičnicu , to neće svjetlo . Ugasi svjetlo , guranje žarulju prema dolje da biste dovršili povezivanje i uključite pisač na . Koristite krpu ako trebate dodirivati ​​površinu žarulja ; ulja iz vaše kože može uzrokovatiMR16 na propast prerano .
Potvrdi napajanja

Uvjeriteučvršćenje svjetlo sadrži problema žarulja spojena na radnom napajanje . Pregorio osigurač , iskočio osigurač ili čak iprekidač za svjetlo u krivom položaju može biti uzrok ispad . Pregorio osigurač iskočio osigurač često uzrokuje sva svjetla u zgradi za izlazak . Uvijek swap dignut osigurače za identičnu zamjena .
Zamijeniti oštećeni žarulja

Kao i sve lukovice , MR16s kraju istječe i da ih treba zamijeniti . Isključite napajanje , izvucite mrtvu žarulju iz utičnice i umetnite svježe zamjenu . Svjetlo trebao vratiti u normalu kada uključite pisač. Akožarulja brzo ne uspije , imajuelektričar pregledajte ožičenje . MR16s su zajamčena tri godine konstantnog , 24 - satni korištenje ili pet godina 12 - satnog uporabu .
Pregledajte ožičenje

Jestecertificirani električar pregledajte ožičenje u zgradi za štetu , akosvjetlo ostaje isključena . Ako je žarulja u stolnu lampu ili stajanja , pokušajte drugi žarulju kako bi se utvrdilo je liučvršćenje iližarulja je neispravan . Pitajte za citat prije pristajete na bilo kojem poslu .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062388.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.