Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Ukrasne Pšenica trava aranžmani

Pšenica Trava Prvi je stekao slavu u sektoru zdrave hrane kao hranjiv dodatak za uporabu u miješanim pićima i druge recepte . Međutim , Njegova jarke zelene boje i ujednačena raste uzorak napravio jeprirodan i jednostavan ukras za restoran i bar stolovi . Ubrzo nakon toga , on je napravio svoj ​​put u amaterski i profesionalni cvjetnim aranžmanima i centerpieces zbog te estetske privlačnosti . Svakodnevni aranžmani

Pšenica Trava jefunkcionalna alternativa paprati i drugog zelenila tradicionalno u paru s cvijećem u ukrasne aranžmane . Možete ga organizirati u jednom čak i visinu ili pažljivo smanjiti ga u oblicima koje će dodati dubinu i teksture na zaslonima . Napravite buket cvijeća učinak pridržavaju razne jarkih boja rezanog cvijeća različitih duljina u središtu pšenične trave pramen . Napravite dramatičan svijeća zaslon pritiskom krug pšenicu u zavjetnoj svijećnjak i stavljanje šiljatim svijeću u sredini okružen čelnicima nekoliko nježnih cvjetova . Dotjerati sapun u kupaonici za goste tako da držeći u krevetu od pšenične trave obogaćen nekoliko sitnih cvjetova . Postavite zdravu krug pšenicu na tanjur i postaviti šarenu zavjetnu svijeću u sredini .

Pšenične trave Centerpieces

Veće razredi pšenične trave napraviti dobre podloge za stol centerpieces i trkače . Ispunite lijepu metalnu posudu sa sjajnim raznobojnim šljunkom i organizirati pšenicu na vrhu , ostavljajući 1 inch granicu izložiti kamenčića . Postavistabljika nekoliko visokih cvijeća u centru za egzotične sredinu . Položite kružni komad pšenicu na veliki tanjur i ravnomjerno prostor cvijeća na površini pšenične trave i oko rubova . Postavite crnu mrežastu posudu u središtu pustiti boje pšenične trave i cvijeća pokazati kroz . Za veće sredinu , dodajte bršljan ili paprat list obrub oko baze pšenične trave . Izgraditi jedinstvenu cvjetnjak stol trkač ispunjavanjem cvijet okvir pritajen obojana u pastelne boje s pšenične trave , a zatim strateški postavljajući gerbera tratinčice po sredini .

Odmor Specijaliteti
< br >

Napravite Uskrs košaru od pšenične trave tako da je rezanje u željeni oblik , onda pokriva rubove sa širokom vrpcom vezan u veliku luku . Položite obojena jaja, slatkiša i ukrasne novitete na površini . Umjesto da koristite plastičnu travu da se postroje tradicionalnu pletenu košaru za Uskrs , pritisnuti pšenične trave " travu " u dnu košare i stavi dobrota na vrhu . Dajte odmora Poinsettias novi izgled tako ih okružuje s pšenične trave .

Creative alternative

Stvaranje privlačnih uređenja doma s pšenične trave i knickknacks . Ako imate figuricu ili vazu koja ima držač na njemu , kao što je burro ili slona s nosi kontejnera na leđima , ispuni ih pšenične trave da im daju svježi , novi izgled . Dati sobi zemljani ambijent stavljanjem razredi pšenične trave u gustim , jasne stakleni zaslon kocke i stupaca koji otkrivaju travu raste iz bogatog tla ispod nje .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062395.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.