Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Završna obrada papira Cane Wicker

Bilo da radite s papira trske pletenoj stolici , ljubav sjedala , pregrada ili ormar vrata , lakiranja papir trske šiblja može pomoći produžiti vijek trajanja materijala uz istovremeno povećanje njegove ljepote . I premda jeproces lakiranja zahtijeva da rade s tekućinom , budite oprezni da ne potpuno potopiti papir trske i šiblja , kao što ste mogli završiti ga upropaštava . Papir Cane Pozadina

papira trske šiblja sastoji od ravnih, isprepletenih traka od papira , koji su ugrađeni u najlon . Najlon pomaže povećati čvrstoću materijala . Proizvođači obično završe rad trske i šiblja sa lak ili mrlja dati izgled tradicionalnog , organske trske šibe . Za razliku od papira trske šibe , tradicionalna trske šiblja sastoji se od isprepletenih traka kore da radnici uklanjaju iz ratana dlan , što jetropska penjanje loze .
Čišćenje

papir za čišćenje cane šiblja je bitan pripremni korak u cjelokupnom procesu lakiranja i može ići dug put u obnovi materijal u prvobitno sjaj . U nekim slučajevima , može se dogoditi datemeljito čišćenje jesamo lakiranja da je vaš rad trske šiblja zahtijeva . Prašinu s površine šibe , vakuum materijal mekom - naježio četkom . Za prljavštine , ljubimac krzna i drugih otpadaka koji se zaglavila između isprepletenih papirnate trake , možete koristiti pincetu ili šilo da ga pokupiti ili četkica za zube, četka ili povrće četkom da ga četkom out . Akopapir trske šiblja ima kalup na svojim površinama , očistite ga s otopinom izbjeljivača i vode .
Guljenje

Prije nanesite završni sloj na papir trske šibe , vjerojatno ćete želite oduzeti sve postojeće lak ili mrlju . To će vam omogućiti da više ravnomjerno nanesite svježi završni sloj . Koristite standardni tekući striptizetu za posao i dati mu vremena da ukapljivanjc postojeći završiti . Prilikom uklanjanja starog završiti , koristiti samo četkicu , kaostruganje alat može oštetiti šiblja . Nemojte se iznenaditi ako se papir trske šiblja olabavljuje : . Će zategnuti nakon štoagens za uklanjanje suši
premaz

Akopostojeći premaz na vašem radu trske šibe samo da pati od minimalnog chipping ili drugih nedostataka , možete preskočiti proces skidanje , dotjerati nesavršenosti , a zatim primijeniti jasnu kaput . Međutim , za full - scale lakiranja projekta - ljuštenjem uključen - morat ćete pričekati da se agensa za uklanjanje da se osuši prije nego što možete primijeniti završiti kaput . Boja u spreju je zajednički premaz opcija kad obnove rada trske i šiblja , što jeu redu magla može prodrijeti u Pletenih mnogih skučenim prostorima . Za završnoj obradi ,lak će ponuditi solidnu zaštitu , kako na površini papira trske šiblja i na svojoj unutrašnjosti . Izbjegavajte korištenje poliuretana kada obnove rada trske i šiblja , kao što je to krhki nakon što se suši , i ima tendenciju da se ispucati .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062400.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.