Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Popravak alabastera Cracks

Ponekad pogrešan za mramora , alabastera jerelativno mekan mineralnih stijena koristi u klesarstvo , okretanje i masovna proizvodnja . Prirodni alabastera dolazi u različitim bojama , uključujući i bijela, siva , žuta , zelena ili ružičasta , a obično se koristi za stvaranje kućanskih predmeta , kao što su zdjele , lampe , kipova i drugih ukrasnih predmeta . Obično možete popraviti napuknut alabasterne s materijalima koji se nalaze na bilo kojoj željezariji ili Dom i vrt center.Things što vam je potrebno
mikrovlakana krpe
denaturirani alkohol Screenshot Pamuk brisevi Pretraživati ​​epoksidna smola
Pigment u prahu za epoksi ( opcionalno )
špahtlom
Medium brusnim papirom
Fino brusnim papirom
Stone poljski
poliranje jastučić
Rotary alata ( opcionalno )
Prikazati više uputa
1

Očistite napuknut alabasterne vlažnom krpom mikrovlakana .
2

Navlažite vatom s denaturirani alkohol i koristiti ga na licu mjesta čiste ispucati .
< br >
3

Pomiješajte dvije dijelove epoksi smole prema uputama proizvođača . Ako želite da boja epoksid , dodati malu količinu pigmenta i miješajte dok ne bude jedinstvena . Dodaj više pigmenta koliko je potrebno dokepoksi ježeljenu boju .
4

Nanesite epoksidnu smolu na alabastera pukotinu s špahtlom . Struže špahtlom preko pukotine gurnuti epoksid u pukotinu i glatke površine .
5

Obrišite suvišan epoksid mekanom krpom natopljenom denaturirani alkohol . Pustiteda se osuši preko noći epoksi ili kao redatelja .
6

Pijesakispunjen crack sa srednje - onda fino brusnim papirom dok ne bude savršeno glatko
7

Nanesite malu količinu kamena za nokte na poliranje jastuk . Utrljajte jastučić u kružnim pokretima preko saniranog područja alabastera ručno ili s rotirajućim alatom dokkomad izgleda sjajna i ujednačena .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062404.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.