Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Teški vs srednje perina

donje plahte dolaze u mnogim stilovima , a neke od najčešćih vrsta su obje teške i srednje debljine . Padding se uglavnom sastoji od dolje perja iz patke ili guske . Ostali dijelovi tješi uključuju pliš pamučnu podstavu i materijale ugrađene u oko i perje . Razina debljine želiš može ovisiti o individualnoj želji zajedno s nekoliko drugih čimbenika . Trajnost

i teška i srednja donje plahte razlikuju po trajnosti , ovisno o tome koliko su oni napravili i materijali korišteni . Cover materijali su pamuk , poliester, svila , bambus pamuka ili kombinaciju različitih vrsta vlakana . Punjenje može uključivati ​​jednu glavnu vrstu pera iz sibirskih bijelih gusaka , sivim patka perja i perja iz drugih vrsta . Ponekad perje miješaju s punilima kao što što su mikro - vlakna , biljne vlakna punjenje i sojinim punjenje .
Toplinu

teška perina pružapuno više topline u odnosu na srednje perina dolje . Tješi srednje dolje još uvijek pruža dovoljno topline , aliteška perina je najbolji u vrlo hladnom okruženju s oštrim zimama . Možda ćete htjeti srednje ili svijetlo tješi , ako živite u državi s blagim zimama poput Floride ili Arizoni . Ostali materijali na tješi pomoći odrediti koliko prozračna je . Tješi srednje dolje s uglavnom pamuk padding je više prozračna nego tješi s obje pamuka i memorijske pjene . Memorijska pjena je gušća , pa se drži na vrućine , a neke plahte imaju trake memorijske pjene izgrađen u kako bideka još toplije .
Veličina
< p > i teška i srednje donje plahte dolaze u dva, puna , queen i king size . Debljina obloge znatno varira , ovisno o materijala . Postava kreće se od 2 do 6 centimetara debeli , s teškim plahte se više na gustom strani .
Cijena

Cijena varira ovisno o ukupnoj kvaliteti , bez obzira na to da li je srednje ili teške tješi . Materijali koji se koriste zajedno sa žicom točci pamuka i debljine svakog sloja utječe na cijenu . Cijena ovisi o veličini tješi , jer i teška i srednje su napravili da stane različite veličine kreveta . Dodatni detalji kao što su vezenje i maloprodajnog šivanje može utjecati na cijenu . Kupnja poplun poklopac ići preko tješi se također može povećati troškove .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062473.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.