Bohemian Prozor Ideje

mreža elemenata iz različitih kultura ,boemski stil ima jarke , odvažne i eklektičan uređenja elemente . Ako ste zainteresirani za stvaranje živo sobu koja je puna boja, tekstura i uzoraka ,boemski stil može bitipravi izbor za vas . Kad uređenje soba u tom stilu , dodati interes za prozore s tretmanima koji odražavaju živo izgled . Šarene Tkanine

Pokrijte prozore s tekućom , šarene tkanine . Bold boja i uzoraka su u središtu boemski stil tako da koristite materijale koji sadrže oba elementa . Ogrnuti Saris ili materijala koji nalikuju sarije preko prozora . Uključite šarene goblena na prozor obloge . Boja opcije uključuju tirkiznu , fuksije , žad i šafran . Materijali koji sadrže ukrasne scroll rad , Paisley ili bilo koju drugu vrstu uočljivim uzorkom su dobro pogodna za ovaj dizajn . Perlama ili zrcalima tkanine su i opcije koje će se vezati u boemski stil . Ogrnuti materijale preko zavjese štapove tako da pokrije cijeli prozor ili ih koristiti za stvaranje valances .

Kuglice

Kuglice su drugu opciju koja radi kao prozor tretmani u Češko - stil boravak . Pramenovi šarenim perlama stvoriti upečatljiv učinak kad je visio preko prozora ; i kaosunce ih pogodi i reflektira od njih , oni će dodati još više interesa u prostor . Obustaviti kuglice koje su dizajnirane kako visi preko vrata s vrha okvira prozora i omogućiti im da visi preko prozora . Za više personalizirani izgled , koristiti pojedine pramenove od stakla ili kristala perle - koliko želite u bilo koju kombinaciju boja . Osigurajte krajeve perle na vrhu okvira prozora tako što petlju na kraju svakog pramena i umetanje pribadače kroz ušice .
Kapci

Dodaj arhitektonski interes za prozore s roletama . Kupiti par tradicionalnih plantaža rolete i jazz ih prije nego što ih visi preko prozora . Boja roleta u jarke boje , poput tirkizne ili ljubičaste . Kada bol suši , trljati papirom tijekom rolete da im dobi izgled . Za dodavanje daljnje pojedinosti , slikati dekorativne uzorke na kapcima sa zlatom ili sive boje . Instalirajte rolete tako da se spustite na obje strane prozora . Ostavite ih otvoren kada želite pustiti svjetlo u ili ih zatvoriti za privatnost .
Painted Windows

Dajte vaše prozore izgled vitraja s bojom . Odaberite boje prozora boje iz zanatskih dućana opskrbe u nijanse koje odgovaraju vašem ukusu i da je rad s boemski stil . Koristite boje za stvaranje ukrasne slike izravno na prozorskih stakala . Upotrijebite svoju maštu za stvaranje zanimljive uzorke . Kada seboja osuši ,Sunce će sjati kroz slike , stvarajući topao, šareni sjaj u sobi .

Ideje za Kako Ukrasite zid iza sofe

kauč je vjerojatnoglavni komad namještaja u svoj ​​životni prostor , što ježarište u sobi . Učinite svoj kauč više poziva stvarajući privlačan vizualni prikaz iza njega . Stavite svoju kreativnost upotrijebite za ukrašavanje ovaj prostor na način koj

Více >