Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Nadstrešnica Ideje za uređenje za dječje sobe

Djeca često vole ugodnu, sigurnu osjećaj spavanje u krevet s baldahinom . Zatvoren u svijetu vlastitih pri spavanje ili riskirati role oko , mališani mogu zamisliti da se udobno u šatoru u džungli , uvučen u brodskoj kabini , dok je na moru ili ugnijezdio u špilji u šumi . S unaprijed planiranja i dozom mašte , možete instalirati krov koji odgovara interesima i osobnost vašeg djeteta . Nadstrešnice za djevojčice i dječake

Kada mislite baldahinom , možete isplanirati ogrlicom , ružičasti baldahin najpogodnijeg djevojčici sobu , iako nadstrešnice su prikladne za oba spola . Dok djevojke često uživati ​​u tom princeza osjećaj da prati delikatna , ženski nadstrešnica , dječaci su možda radije maskirne nadstrešnica , kampiranje šator krov ili nadstrešnicu koja sliči cirkuskog šatora . Do krojenje krov da stane na seks i preferencije vašeg djeteta , možete odabrati opcije koje rade za dječake i djevojčice .
Odabira teme

Teme za baldahinom krevet ograničeni samo vas i vašeg djeteta maštu . Prostudirati Internet stranice i mail - order katalozi za baldahinom ideja . Bilo da se odlučite za kupnju nadstrešnica ili napraviti svoj vlastiti , katalog slika može generirati ideje koje rade kao početna točka za odabir savršenog nadstrešnica za svoj ​​mali jedan krevet . Ako ste talentirani sa šivaćim strojem , posjetite tkanina trgovinama pronaći materijal koji je ukrašen sa must-have uzorak koji vas i vaše dijete svidi .
Kupljenih Nadstrešnice < br >

Dok kupljenih nadstrešnice predstaviti više ograničen izbor , zaposleni roditelji mogu vole praktičnost . Nadstrešnice za djecu često su ukrašeni omiljenih likova iz maloljetničkog filmovima i televizijskim serijama . Pop - up krevet šator jebrza, jednostavna zamjena za okapnica za manjem skupu . Preskoči crtani likovi za stariju djecu , koja se brzo može ih prerastu , a izabrati opcije kao što su gudački nadstrešnice koje ne polažu na strop i stvoriti ugodnu niši ili krov koji se montira na zid iznad uzglavlja i pruža duljine nježno - zamotan tkaninu da zatvara gornji dio kreveta .

DIY
Nadstrešnice

Umjesto kupovine za baldahinom , zašto ne koristiti svoje kreativne vještine da bijedan of - a-vrste s baldahinom za omiljenu dječak ili djevojčica ? Odaberite krevet koji ima četiri mjesta, te je svaki povezani horizontalnim barovima na vrhu uglovima . Odaberite nekoliko pari zavjesa ili tkanina tuš zavjese , objesiti ih na kuke i priložiti kuke na tračnicama stvoriti auru privatnost za svoje dijete . Alternativno , objesiti pramenove kuglice sa stropa preko redovnoj bračni krevet , i omogućiti im da se ogrnuti preko rubova stvoriti retro izgled koji će oduševiti .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062496.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.