Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Kako Marbleize countertop

Ne morate uložiti novac u stvarnom mramora ako želite mramora izgleda countertops . Mramor je obično skupo i pukotine lako pod utjecajem , ali laminat ili beton brojači su izdržljivi i vrlo prilagodljiva . Marbleizing svoj ​​brojač zahtijeva da ga se bojite , a zatim nanesite glazuru dati sličan izgled i završiti na mramornoj ploči , ali rezultati su jeftinije i otpornije na damage.Things morat ćete
plastiène tkanine
samoljepljiva traka
Liquid deterdžent za pranje posuđa
Ručnik
Primer Screenshot Svijetle boje Bazni premaz boje
boje prskalica ili valjkom
akril glazura
tamnije top coat boja
miješanje kantu < br > Turska Baster
Feather
Sealer
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Lay dropcloths na podu oko pulta kako bi se spriječilo kat od štetnog utjecaja bojom . Pokrijte blizini čvora s samoljepljiva traka , kao dobro.
2

Vedrobrojač svih objekata . Operite brojač temeljito s toplom vodom i nekoliko kapi deterdžent za pranje posuđa bi se otklonila svaka masnoća, prašine ili prljavštine . Brojač mora biti potpuno čist . Osušite brojač s ručnikom .
3

Mix jedan dio svog mramornog Bazni premaz s tri dijela početnica i primijeniti rezultat do pulta s raspršivačem ili valjkom . Premaz pomaže spriječiti staru boju pulta iz curi kroz nove završiti . Ona također pomaže boje obveznica na šalteru učinkovitije . Dajte primerske nekoliko sati potpuno osuši prije nastavka .
4

boje na vašem Bazni premaz s valjkom ili prskalicom . To jelakši od dvije boje ćete koristiti jertamnija boja stvara vene i teksture koje oponašaju mramorne površine .
5

Kombinirajte jedan dio završnog sloja boje s četiri dijela akrilnim glazuru jednom vaši Bazni premaz osuši . Pomiješajte ga temeljito , a zatim gurati plastičnu drop krpu u kantu za miješanje da ga se zasititi s glazurom i boje smjesu .
6

položite vlažnu krpu plastičnu nad pultom nakon ostavljajući ga ispustiti višak natrag u kanta . To ne bi trebalo ići glatko , jer su i bore u plastici doprinijeti mramora teksture i izgled pulta . Uklonite tkaninu nakon što ste zadovoljni s učinkom i neka kontra suho .
7

Nanesite veining do pulta kapanjem tamniju boju na pult pomoću puretinom Baster . Ovaj oponaša žile mramornom površinom . Četka vene s perom kao što su suha da im daju više zamršen uzorak .
8

nanesite dva sloja za brtvljenje na šalteru nakon što je potpuno suho . Sealer vrijedi baš kao i boje se , pa ga četkicom ili valjkom kako bi dobili još kaput . Pričekajte da se prvi sloj osuši prije nanošenja drugog sloja.


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062516.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.