Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

U Zid za postavljanje zvučnika s izolacijom

u zid zvučnici preferiraju kuće sa surround zvuka televiziji i audio sustava . Napredak u dizajnu zvučnika i plasman je dopušteno zvučnici biti skriveni unutar zida šupljine , tako da su sastojci više nijeleglo kutije i žice na podu . Prvi korak za instaliranje zidnih zvučnike je da odaberete veličinu i tip želite iz raznih dostupnih . Nakon što ih ima na ruci ,ostatak instalacije obično se može ostvariti u nekoliko minuta . Priprema

prvi korak u instalaciji u zid zvučnika je spojiti područje u kojem će biti smješten zvučnici . To se postiže ribolov žice iz tavan ili podrum u zid šupljine i pričvrstiti one žice u električni sustav od kuće . Brzojav treba zadovoljiti lokalne kodove i to treba bitiUL - ocijenjene žice . Najčešće vrste su označeni Cl2 ili CL3 . Žice treba izvukao na svakom mjestu zvučnika . To je najlakše u novih kuća u fazi ožičenja , ali svaki dom može se naknadno ugraditi ako imate osnovne električne instalacije vještine .

Zidnih otvora

zvučnici se prodaju u širok izbor . Unikat u zid zvučnici su ožbukani više i praktički nevidljivi od pogleda . Ljudi češće odabrati mid - range zvučnik koji se nalazi u središtu između zidnih vijaka . Šupljina gdje želite instalirati zvučnik treba provjeriti kako bi bili sigurni da nije blokiran ili blizu druge cijevi , kanale ili žica . Instalatere će umetnuti u obliku slova L žice i spin žicu oko unutar šupljine kako bi bili sigurni postoji otvoreni prostor . To čuva vas od rezanja rupu u zidu i da se napravi zakrpa . Također je važno čitati literaturu koja dolazi s zvučnik koji opisuje zahtjeve za instalaciju . Neki zvučnici teško noktiju na susjedne privjescima , drugi su dizajnirani za odmor između privjescima .

Veze

Poke malu rupu u zidu između dviju ergela . Savijati žicu u L-obliku i okrenuti žice unutar zida pronaći prepreke . Akoje prostor otvoren , usredotočiti svoj ​​predložak zvučnika u području koje želite i izrezati sa suhozidom pilom . Otvorite šupljine i pronađite žice . Povucite žicu kroz rupu . Umetnite izolaciju popunjavanje šupljine iznad i ispod svog položaja zvučnika . To će pomoći u sprečavanju problema sa zvukom . Spajanja zvučnika žice do žice unutar zida . To jedobra ideja da se testirati svoje zvučnike prije završetka instalacije , u slučaju dažica ne radi iz nekog razloga . Nakon što su testirali svoje žice , uključite pisač isključen i završili instalaciju .
Pričvrstna Zvučnici

među nekoliko različitih vrsta u zid zvučnika ,većina uobičajena sorta su dizajnirani da stegne na suhozid i osigurati glatku i svjež izgled . Drugi najčešći montirati protiv strani klinac . Posljednja skupina su dizajnirani da stane ispod svih zidova , tako da je vidljiva na zidu nema dokaza o govorniku . Posljednja skupina može zahtijevati posebne zidni paneli i specifične vrste dorade dati najbolji rezultat . Nekoliko modela imaju obojiva govornik pokriva dizajniran kako bi zvučnici uklopiti koliko god je to moguće s površine zida .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062554.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.