Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Koje vrste Batiste su za Sheer Zavjese Ploča

? Batiste kao polu - obična tkanina koji mogu biti izrađene od različitih materijala . To se obično definira činjenicom da je svjetlost i da to dopustiti malo svjetla da se kroz njega , i zbog tih svojstava , to jeidealan izbor za obična draperija panela . Ako ste zainteresirani za izradu vlastite Batiste zavjese , naučitinešto više o tkanini prije početka projekta . To vam omogućuje da napravite jedan informirane odluke o svom projektu . Vrste

Batiste opisuje teksturu tkanine , a ne sadržaj vlakana . Zbog toga , tanka tkanina može se sastojati od nekoliko različitih vlakana . Pamuk Batiste ili Batiste koji jemješavina pamuka i poliestera sunajčešći , a Batiste od čiste svile ili vune je rjeđi i skuplji . Iako su sve vrste batista su svjetlo i može se koristiti za svoje obična zavjesa , izabrati pamuk ili pamuk - spoj za najbolje rezultate .
Razmatranja

Kada želite napraviti obična draperija ploče iz batista , pamuk batist ipoli - pamuk mješavina Batiste su najprikladnije izbora zbog svoje trajnosti i njihove boje - brze kvalitete . Razmislite je li ploče će biti premještena svaki dan ili da li će ostati uglavnom miruje . Za ploče koje će se vidjeti značajan posao od trošenja , koriste poliester batistes ili poli - pamuk spoj , koji će se održati do čvršće . Pamuk Batiste draperije paneli učiniti dobro kad će biti izvučeni samo jednom u neko vrijeme .

Upozorenja

Dok vuna i svila Batiste ima prekrasan sjaj i ogrnuti , to ne bi za elegantne draperija panela . Vuna i svila su prirodni životinjskih vlakana i mogu privući moljaca . Moljci položiti jaja u prirodnih vlakana , a kada se izlegu ,larva žvače rupe u tkaninu . Iz tog razloga , ali i zbog svila i vuna imaju tendenciju da blijede na suncu ,manufacturered spoj jebolji izbor .
Šivanje

Kada ste spremni za početak šivanje vaši Batiste zavjese , izaberite igle koje su namijenjene za svjetlo krpom . Ove igle , idu li u šivaći stroj ili su ručno šivanje igle , su manje i finije , omogućujući vam napraviti manju rupu . To sprječava snagging ili suzenje kasnije . Batiste zavjese mogu biti izrađene jednostavnim preklapanjem jednom rubu i šivanje to stan napraviti džep . Ovaj dizajn omogućujeBatiste pasti u atraktivnim prirodnim zavjesama .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062598.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.