Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Da li Staklo pločica Debljina napraviti razliku ?

Bilo da instalirate novu kuhinju backsplash ili sprucing umorno izgleda tuš zid , staklo crijep dodaje prepoznatljiv trodimenzionalni pogled na bilo koju ravnu prostora . Sa svojim prozirnim ljepote , ovaj građevinski materijal omogućujelukavih dom dekorater stvoriti niz stilova na temelju njegove debljine . Od tanjih 4 milimetarskim pločicama na staklene dijelove koji su dva puta kao debela ,dubina pločica utječe na cjelokupni dizajn i instalacijski proces . Trodimenzionalnost

Jedan od osnovnih razlika između staklene pločice različitih debljina jesposobnost da proizvode trodimenzionalni efekt . Kao proziran ili high - sjaja materijala , stakla pruža dubinu i dimenziju koja više čvrstih tvari poput keramike Ne . Debljina svoje specifične pločice će imati vizualni utjecaj na dimenzionalnosti svoj ​​dizajn . Na primjer ,8 milimetar staklo crijep stvara veću dubinu nego 4 milimetra ne bi.
Kontinuitet

debljina odabranim staklene pločice će utjecati potrebe instalacije svoj dom projekt . Ovisno o tome gdje i kako se planira staviti svoje pločice , posebni projekti zahtijevaju određene dubine stakla stvoriti maksimalnu vizualnu i estetski učinak . Na primjer , ako je vaša stakla materijal mora naslanjati drugoj površini , kao što su keramičke pločice , možda ćete pronaći varijacije u debljini . Varijacija dovodi do diskontinuirano izgled koji se pojavljuju izvan mjesta ili bačeni zajedno . U slučaju kao što je to, koristite deblji staklo crijep jeizvediv izbor za instalaciju .
Plasman

postoji nitko pokušao i istiniti mjesto u dom za korištenje staklene pločice . Od moderniji kuhinja backsplash na šareno uzorkom zid , ova zgrada srednje pada u obilju namjene . Možda će vam trebati malo različitih debljina stakla , ovisno o tome gdje želite da ga stavite . Dekorativno područje može zahtijevati tanji pločica , afunkcionalno područje , kao što je tuširanje ili bazenu zahtijeva deblji verziju .
Šteta

Samo zato što želite svjetlucavi dekorativni izgled ne znači da morate odustati trajnost . Za razliku od kamena ili drugih više čvrstih materijala , stakla u gotovo bilo kojem obliku lako je slomljen ili oštećen . Ako ste u potrazi za smanjiti vjerojatnost loma ,deblji crijep jeviše funkcionalnih opcija . Osim toga , tanji pločice mogu se lakše izgrebati ili razbijen tijekom procesa instalacije . Korištenje deblji pločica , kao što su 8 milimetara , dodaje dodatni sloj trajnosti . Iako jegušćacrijep jemanje vjerojatno da je izdržati česte pauze , svi proizvodi od stakla su krhke i treba postupati kao tako .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062621.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.