Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Staklo Optika Stabla za centerpieces

Optička vlakna su transparentni vlakna koje su izrađene od čistog stakla i ne veći od ljudske vlasi . Mnogi ljudi koriste svjetlovodni stabala za ukras i centerpieces . Od osnovne sredinu za odmor sredinu , sve što trebate su neke ideje ikreativne mašte da ukrasite svoj ​​stol . Osnovni

Za osnovno sredinu , stavite jednu stablo u sredini stola za ukras . Haljina gore stablo tako da je stavljanje na malom srebrnom ili zlatnom pladnju . Postavite srebro i zlato svijeće oko podnožju stabla . Ideja za dugačkim stolom je koristiti nekoliko stabala . Na primjer , mjesto srednje stablo u sredini tablice i dvije manje stabala na svakom kraju stola . Alternativno , linija u sredini dugog stola s nizom malih svjetlovodni stabala ide po dužini.
Sparkling

Neka vaši svjetlovodni drveće živost s svjetlucavo sprej . Sprej na svjetlucavo sprej dostupan je u većini maloprodajnih trgovina, zanatskih dućana i online . Uzmi stabla vani i sprej sa svjetlucavo . Glitter dolazi u različitim bojama . Ako vaša soba ukrasi su crvene i crne , sprej stabala s crvenim i crnim sjaj . Zatim , stavite stabla na stolu koristiti kao središnji . Za Quinceanera , sprej glitter boje na bijelim svjetlovodni stabala u stranačkim bojama i koristiti stabala za stol centerpieces .
Vanjski

Stvaranje centerpieces za vanjsku tablice koje koriste svjetlovodni stabala . Za piknik stolovima , stavite svjetlovodni stabala unutar galvanizirani kantama . Ukrasite kante po slikarstva snimati sunce , oblaci i cvijeća . Za mali vrt stol , mjesto mali svjetlovodni stablo u cvijeće ili druge male glinene posude . Kadsunce zađe , ova stabla stvoriti savršenu light show na svakom stolu . Budite sigurni da bi se svjetlovodni stabala u zatvorenom prostoru , kada nije u uporabi , kao i većina nisu vodootporni i nevremena može oštetiti svjetla .

Praznici

prerušiti svjetlovodni stabala za blagdane . Za Noć vještica , stavite narančaste i crne svjetlovodni stabala u sredini tablice . Uzmi umjetnu paukovu mrežu i staviti neke na drveću za dodatnu ukras . Za Božić , koristiti zelene šume i ukrasite ih kao što bibožićno drvce . Koristite minijaturne ukrase na stablu i stavite minijaturne poklone ispod stabala . Na Četvrtog srpnja , koristiti crvene , bijele i plave svjetlovodni stabala kao na sredini . Koristite ružičaste , bijele i crvene stabala za Valentinovo .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062624.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.