Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Ideje za koje skrivaju bojler

Dokbojler jebitno aparata ako želite tople vode za kupaonicu ili za pranje rublja i posuđa , to je iutilitarne jedan dizajniran za funkciju preko mode . Većina bojleri su skriveni u ormarima ili pranje područja , ali ako vaš bojler se nalazi u području koje se često koriste , kao što je vaša kuhinja ili otvorenom prostoru pranja , možete ga prikriti da biprostor više povjerenja . Kad prikrivajući svoj ​​bojler , to je važno kako bi se osiguraloaparat je još uvijek dostupna . Zavjese

prikrije svoj ​​bojler sa zavjesama . Odaberite prozore od poda do stropa ili platnenu zavjesu koja odgovara dekor ili shemu boja ostatka prostorije kako bi tobešavne dodatak na prostoru napraviti . Objesiti zavjese , koristite napetost štap , štap zavjesu ili čak žica uvrnuti u stijenkamastopala ili tako ispred bojler . Zavjese prikrilo grijač i djelovati kao dekorativni naglaskom a koji omogućuje jednostavan pristup aparat za servisiranje i rješavanje problema .
Screen

prikrije bojler sdekorativno zaslon . Shoji zaslon ilizaslon bi- fold jeidealan način da se prikrije bojler u kutu , kao što se lako može premjestiti kako bi se omogućilo pristup grijalice . Stand izabrani ekran ispred bojler to sakriti od pogleda , stavljanje ekran oko 2 - ili 3 - metra od bojler kako bi se omogućilo protok zraka
bambusa . ograde

Koristite rolu bambus ograde zataškati bojler . Bambus ograde ustaje i je lako manipulirati , omogućujući vam da se krivuljematerijala u potpunosti prikriti bojler . Kao i ukrasne ekrana i zavjesa , bambus ograde se lako može premjestiti kako bi se omogućilo pristup bojler , ako je potrebno . Stand up na ogradu oko 2 metra od bojler i postavite ga tako da se skriva grijač , ali bi otvor na kraju ograde dopustiti da protok zraka kroz područje . Možete osigurati jedan kraj ograde na zid za više stabilnosti , po želji .
Plant

prerušavanje vašem bojler i dodati zelenilo u svoju sobu pomoću biljka prikriti aparata . Velika banana lišća biljke ,mir ljiljan , bambusa ilipaprat su sve opcije za razmatranje za pokrivanje svoj ​​bojler od pogleda . Postavite biljka po vlastitom izboru u velikom , dekorativne urne i stavite ga na podu o pješice udaljen od ispred grijalice . Svaka velika biljka s puno zelenila će napraviti dobar ekran kako bi se prikrilo bojler od pogleda .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062649.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.