Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Kako bušiti Travertin pločica za ručnike

Za razliku od svog rođaka keramike , travertin pločice je mekana i općenito lako bušiti . Viseći bar ručnik na travertin pločice obično zahtijeva od vas da izbušiti četiri pilot- rupa , a zatim pričvrstiti nosače za ugradnju na svoje mjesto . Zidane svrdlo pojednostavljuje postupak bušenja i pomaže stvoriti brzo , glatka rupa bez oštećenja ili pločice ili svrdlo . Pilot rupe omogućuju vam da će vijak bez puno buke . To je ono što vam je potrebno
olovka ili marker
masonerija svrdlo
Drill
odvijač
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Nacrtajte točku na pločicama za svaku rupu . Broj vijaka ćete trebati ipoložaj onih vijaka ovise o vrsti ručnik bar imate. Većina ručnik barovi zahtijevaju četiri vijka, a dolaze s predloškom će vam pomoći da se postroje svaku rupu za vijak .
2

Odredite svrdlo veličinu trebate izbušiti rupu pilot . Držite jednu od ručnike vijaka idućih bi malo zidanje drill . Upotrijebite malo koja je nešto manja od vijak je napao.
3

Presssvrdlo uza zid . Pritisnite na leđa vježbe s rukom ili rame zadržati malo na mjestu . Povucite drill okidač za početak bušenja . Svrdlo trebalo lako primiti i otići u travertin pločice . Ponovite postupak za preostale vijke .
4

Osigurajte montažu zagrade u pločica zid . Nakon što ste bušenih pilota svoje rupe , osiguranje nosače na zid zahtijeva od vas da jednostavno redati nosača za vijke s pilot rupe i pričvrstite vijke u rupe .
5

Pričvrstite ručnik bar na tipkovnici strane redaju oba kraja ručnik bar te ih pritiskom dolje na tipkovnici .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062762.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.