Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Teen soba Ideje s četiri poster krevet

drama od četiri poster krevet je idealan za teen spavaća soba , kao i mnogi tinejdžeri su ovisnici o ponekog dramatike života . Ukrasite ostatak spavaćoj sobi s ovim žarišne komad na umu , kao što su pomoću slične prozor tretmani i namještaj . Akočetiri poster krevet koji koristite jestarinski, naglašavaju važnost održavanja namještaja za vaše dijete . Noćenje Ideje

četiri poster krevet omogućuje i jednostavnošću i dramatičnom krevet dekor u rasponu od golog drva okvira bez nadstrešnica na Tudora okviri s bogatim drvenim rezbarijama i šarenim listovima . Vrpce može biti omotan oko običan četiri poster kreveta da ne imaju Tudor slićicu plahte i zavjese se mogu iskoristiti za ukrašavanje četiri poster kreveta da značajka ove " gornje granice . " Koristite velikim resama vezati plahte oko kreveta postovima kada nije u uporabi ili ostaviti zavjese nespreman za dramatičnija , privatni , izgleda .

Prozor Ideas

prozoru tretmani se rade u istom stilu zavjese koristi za krevet , kao što vezati natrag zavjese u boje komplementarne boje korištene u krevetu zavjesa . Na primjer , prozor zavjese u mekom pijesku ton će nadopuniti je krevet s baldahinom sa zavjesama učinjeno u ocean plave boje . Ako ide za minimalistički izgled s četiri poster krevet i odlučuje napustiti prozore bez zavjesa , koristite čvrste boje plastične uzicom ili tkanina roll-up prozor nijanse .

Kat Ideje < br >

četiri poster kreveta izrađeni od duboke , bogate boje drveta izgledaju ugodan protiv drvenom podu od istog ili sličnog tona . Ukrasite s prostirke koje odgovaraju sobi u shemu boja , kao što su pliš prostirke nadopuniti krevet koji ima puno udoban , fuzzy deke i nad - plišane jastuke . Tepisi često preferiraju mlade jer oni imaju tendenciju da koriste podu kao sjedenje , tako da koristite Tepih koji nadopunjuje boju koja se koristi u krevet dekor po želji , kao što sagove koji odgovara tie-backs/tassels krevetu zavjesa ' .
< Br >
Namještaj Ideje

Iako četiri poster kreveta često su izrađene od drveta , metala verzije također postoje. Koristite drveni namještaj koji nadopunjuje vrstu drva koja se koristi u krevet s baldahinom , bilo prirodne , stained ili obojana drveta . To uključuje i noćni stolovi, stolice , stolovi, uredi i ispraznošću . Moderni i umjetničke metalne verzije tih predmeta može izgledati funky u teen sobi s metalnim okvirom krevet s baldahinom , kao što su stolovi i stolice izrađeni od recikliranog starog željeza .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062780.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.