Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Kako Ukrasite Mid - Century Home

arhitektura Sredinom stoljeća , ogleda se u domovima izgrađen između 1945 i 1970 , uveden asimetričan dizajn i otvoreni dnevni boravak područja u razdoblje od bungalova, četiri kvadrata i rta Cods . Gdje starije kuće predstavljena razraditi krunu letvice i drvo - obrubljen prozore , kuće sredine stoljeća klonio ukrasne obloge za zidove prozore i otvorio stropova izložiti strukturu drva - zrake . Neka arhitekture sredine stoljeća vas potaknuti da ukrasite svoj ​​dom u stilu vjernog na razdoblje . Upute Screenshot
1

boje zidovasvjetlo neutralne boje , i ne izlažite cigla kamin okružuje i Hearth zida što je . Stil Sredinom stoljeća koristi neutralne zidova i podova pustiti namještaj , umjetnost i pribor sjaj . Ako morate zamijeniti podnice , koristiti tvrdo s neutralnim prostirke u stambenim prostorima , škriljevca pločica na ulasku i linoleum u kuhinji i kupaonicama .
2

podnese sobe s elegantnim kožnim namještajem s dugim nogama do održavati otvoren , prozračan osjećaj za stil sredine stoljeća . Dodaj bubrezima u obliku stolića i cilindrični kraj stolova . Instalirajte moderne, geometrijske svjetiljke u pješčanog sata , sputniks , globusa i leteće tanjure . Investirajte u klasični sjedenje sredine stoljeća , kao što su Eames stilu savijena - šperploča stolice, kože i kroma Barcelona stolice ili trokut - natrag George Nelson kokosovo stolici . Odaberite namještaj s čistim linijama , a izbjegavati pretjeranu kićenkama .
3

Dodaj pribor u paleti boja od sredine stoljeća od čokoladno smeđe , Powder Blue , zelena boja limete i naranče . Sunburst satovi, Sputnik naglasak svjetiljke i ameba obliku skulpturalne objekte dodati autentičnost na dekor . Geometrijski slike u stilu Mondriana i apstraktne pop arta na zidovima uskladiti interijer iz sredine stoljeća .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062782.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.