Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Vrste Kauč na razvlačenje mehanizama

sofa krevet pretvara životni prostor u ležajem . Postoje mnoge varijacije na kauču na razvlačenje , kao i različite fotelje koriste različite mehanizme transformirati kauč u krevet . Vrsta kaučem ste odabrali ovisi o prostoru za kauč , udobnost i jednostavnost transformacije . Na izvlačenje Noćenje

izvlačenje kauč na razvlačenje radi upravo ono što je to zvuči. Top jastuci su uklonjeni s kauča i stavio na stranu . Ispod njih jeoprugom metalni okvir . Krevet je izvukao iz centra grada i okrenula prema naprijed s tri preklopna dijela. Okvir kreveta sjedne na svoje mjesto, a pari nogu automatski doći do podržati madrac . Madrac je obično oko poladebljina standardnog madrac .
Futon kauč za spavanje

futon sofa krevet je također poznat kao spavač sofa ili salonu . Zglob na kauč je objavljen ijastuk back- podrška izvlači stvoriti krevet . Futons obično su izrađene od tankog madraca slabljenja materijala , ali veće , slide - out kauča su proizvedeni korištenjem futon mehaniku . Baciti jastuci pružaju naslona za glavu kada se koristi kao ležaj .
Ladica Sofa Bed

Umjesto uklanjanja jastuke svaki put , možete koristiti ladice stilu kauč na razvlačenje . Krevet mehanizam je ispod kauča . Izvucite ladicu ispod kauča . Bed vuče gore i noge fold out i odmoriti na ladici . Proširena strana kauču dodaje da je veličine kreveta i daje dodatni sjedalo kadakrevet nije u uporabi . Sve jastucima ostati na mjestu na kauču .
Electronic Sofa Bed

elektroničke krevet koristi tipke radi transformirati kauč u krevet . Općenito ,prvi gumb klizi iz prednje jastuke kauča nekoliko metara . Drugi gumb automatski uvlači se dvije dodatne jastuke za izradu kreveta. To je u bitiviše kauč s naslonom i jastucima i dalje netaknut na kauču .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062783.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.