Vanjski Ideje za New Wood ukrasni stupac

Kolumne spadaju u dvije kategorije: funkcionalne i dekorativne . Funkcionalni stupovi djelovati kao podršku grede za krov trijema ili tendom , dokdekorativna stupac nema svrhu izvan ukras . Neki stupci odgovara za obje kategorije , ovisno o njihovom plasmanu . Ukrasite nove stupce s ​​elementima koji daju eksterijera svog domasvježi , novi dizajn . Ukrasite s tkanine

komad tkanine zamotan preko kolone daje klasik , ukusno izgled . Ako imate dva ili više stupaca u istom području , razmislite drapiranje tkaninu između stupaca . Na primjer , spojite jedan kraj tkanine jednom stupcu sa dodirom pištoljem ili malom prstu. Povucite tkaninu preko sljedećem stupcu i ponovno pričvrstite ga . Možete čak i organizirati stupce u trgu i dodati tkaninu , stvarajući privatno mjesto za opuštanje . Odaberite laganu tkaninu ili blagi tkanina koje neće preplaviti izgled vaših stupaca .

Zamotajte u Lights

Za posebne događaje ili blagdane , zamotajte kolumnu u svjetlima . Twinkle svjetla ili vila svjetala bijela svjetla na cjedilu da svjetlucati i tiho treperi . Svjetla može dodati dekorativni element za vjenčanje ili godišnjicu stranke . Rope svjetla koriste male žarulje unutar plastične kućište koje vam omogućuje da savijati i okretati svjetla u različitim oblicima i dizajna . Zamotajte crvene i bijele svjetla oko stupa za Valentinovo i pokupiti narančaste i crne svjetla za Noć vještica . Crvena i zelena svjetla daju stupcu svečani izgled tijekom božićnih blagdana .
Dodati malo boje

Dodajte malo boje na stupovima s novi kaput boje . Korištenje više boje koje odgovaraju ili odgovaraju dizajn vašeg doma . Ako je vaš dom ima bijelu prilaženje sa zelenim škurama , koristite bijeli kao boju pozadine na stupovima i zelena kao akcent hladu . Razmislite slikarstvo bazu i vrh kolone u jednoj boji i pomoću različitih boja na osovinu .

Flower Power

cvijeće i biljke dodan u stupcu ponovno izgleda od staromodnog vrtu . Biljni kuke da vijak u površinu kolone bi se biljke iz opuštenost . Pomoću kukice za vješanje košara sa omiljenog cvijeća ili čak organizirati nekoliko košare sa strane kolone i razviti svoje vlastite bilja . Puzanje ili povijuše bršljana su drugu opciju . Kao biljke creep up na stranu stupac ,vegetacija će se sakriti bilo kakvu štetu , nedostatke ili atmosferilija na drva .

Kako do centra tablice s uvučenim Rasvjeta

Rasvjetno nad stolom - da lije tablica u potkrovlju , velika soba u otvoreni tlocrt jednog , kuhinja i blagovaonica - pomaže definirati svoj ​​prostor . Kuhinja i blagovaonica stol često služi više svrhe u kući , i uvučena rasvjeta daje tablici oba z

Více >