Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Kako napraviti sobu Chic

Dok stilova i okusa , naravno, s vremenom mijenja , postoje neke klasične dizajn savjeta koji mogu napravitisoba izgleda šik i dobro osmišljen , bez obzira što je trenutno popularno . Branje nekoliko komada namještaja i boja sheme koja će ostati moderan tijekom godina vam daje mogućnost za promjenu manjih komada namještaja i pribora odražavati promjene okusa bez uzimajući osloboditi od većih i skupljih komada ili uzimanje na skupe preinake . Upute Screenshot
1

Stick za dvije ili tri boje u sobi , ako imate suvremeni namještaj . Ove boje može biti hrabar i kontrastne ili poniženi , ali imajući na broj boja koje se koriste na minimum će se pobrinuti da vaš boravak nikada osjeća ažuriran . Crno i bijelo jeklasični izbor da rijetko izlazi iz mode , a možete dodati prskanja boje s malim komadima namještaja i dodatne opreme .
2

Izbjegavajte pastela i neonske boje na zidovima . Pastela imaju tendenciju da izgledaju datiran, i neonske boje , iako oni mogu biti popularan u kratkom vremenskom razdoblju , imaju tendenciju da dolaze i odlaze s trendovima , kao dobro. Pick osnovno , neutralnu boju koja radi s različitim vrstama dekor . Ako želite nešto jednostavno , svijetle bijelo vam daje fleksibilnost da promijeni svoj ​​namještaj i pribor po volji . Za neštomalo svjetliju , pokušajte svjetlo do srednje plava .
3

Izbjegavajte brzopletost svoje ravne plohe s previše pribora i džidža- knacks . Nered teži dasoba izgleda kao da je slabo ili pola srca uređena . Dok neki dodaci , kao što su vaze sa svježim ili visokokvalitetne svile cvijeće u njoj , starinski glazbeni okvir ili kolekcionarskih knjiga , možete dodati interes u sobu , koristeći previše od njih učinit ćeboravak osjećam bačeni zajedno .
< br > 4

Odaberite namještaj s elegantnim , ravnih linija umjesto namještaja sa zaobljenim rubovima i ukrasnim resama ili rezbarenje zadržati sobu jednostavan, ali elegantan , i izbjeći namještaj koji je pretjerano punjene pjenom padding . To je posebno važno ako se uređenje mali prostor , kao što je veliki komadi namještaja s prekomjernom padding teže napravitisobu osjećam začepljen umjesto šik .
5

Koristite velikih formata i uzoraka štedljivo. Veliki otisci i obrasci mogu dati sobu podebljano izgled , ali ako ih koristite previše ili miješati i odgovaraju pogrešne obrasce ,soba će se osjećati klaustrofobično i loše dizajnirane . Za najbolje rezultate , držati jednom uzorkom stavke . Na primjer , ako imate tapete s velikim pruga uzorak , odabrati kauč s običnom tkanine staviti ispred njega .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062898.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.