Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Kako napraviti uzglavljem s beadboard lamperija

beadboard jestil oplatom koji ima utore uz njegovu površinu . To se najčešće koristi na unutarnjim zidovima na isti način kao i oblaganje , ali je također prikladna za niz drugih ukrasnih unutarnje aplikacije . Korištenje beadboard obloga napraviti uzglavlja stvara elegantan , vrlo teksturom i vizualno zanimljiv dodatak vašoj spavaćoj sobi , a možete koristiti beadboard bi se uklopili u postojeći namještaj s novim headboard.Things morat ćete
traka mjera Screenshot olovka Screenshot šperploča Screenshot Hacksaw
rubna traka
škare Pretraživati ​​Iron Screenshot beadboard Screenshot Libela
Spajajući sliku zagradi montažu Pretraživati ​​bušilica i svrdla
Vijci < br > Screenshot Prikaži više uputa
1

utvrditi potrebnu visinu i širinu uzglavlja . Za mjerenje širine , jednostavno izmjeriti širinu kreveta . Za mjerenje visine , sjedi u krevetu i stavite malu olovku trag na zidu iznad glave . Mjera od ispod vrha madraca do oznake olovkom .
2

Izrežite komad šperploče na odgovarajuću veličinu .
3

Odlučite što oblik želiteuzglavljem biti. Ako želite jednostavan pravokutnog oblika , vi ste spremni da nastavite na korak 4 . Alternativno , nacrtati oblik koji želiteuzglavljem se na šperploču s olovkom , osiguravajućivisina i širina uzglavlja ostati isti . Koristite pilu za rezanje iverice na željeni oblik .
4

Nanesite rub pruge na rubovima šperploču glatke , sjajni . Izrežite komad ivica trake na točnu duljinu i postavite ga uz odgovarajući rub . Koristite željezo na srednje topline postavke obveznica na rubna traka na šperploču . Pomaknite željezo polako gore i dolje trake , baš kao što bi kada daska za odjeću .
5

Korištenje šperploča uzglavlja kao predložak , rezati beadboard ploču na željeni oblik . Jednostavno postavite beadboard licem prema dolje na ravnu površinu , stavite šperploča na vrhu i privući oko njega . Izrežite beadboard na točan oblik pomoću pila za metal .
6

Pričvrstite beadboard na šperploču pomoću Superglue , osiguravajući rubovima utakmicu savršeno. Obojiti ili obojati beadboard kako bi se slagala boje rubna traka , i pustite da se osuši .
7

Pronađite zid studs na području na kojemuzglavljem će biti postavljena i označiti njihov položaj s olovkom maraka . Postavite uzglavlja gdje će se montirati i nacrtati blijedu crtu olovkom oko njega na zidu . Postavite uzglavlja na jednu stranu .
8

Koristite libelu povući vodoravnu crtu preko zida oko 12 cm od vrha uzglavlja . Na ovoj liniji , stavite tri do pet ravnomjerno raspoređeni oznake olovkom . Ove ocjene pokazuju gdje da postavite međusobno povezane slike montažne konzole . Mjera i privući iste oznake olovkom na poleđini uzglavlja . Odvojite svaki nosač u svoje dvije polovice , navijanjem odgovarajuće polovice na zid, a zatimuzglavljem. Podignite uzglavlje svoje mjesto na zidu i utor međusobno spojene polovice nosače za ugradnju na svoje mjesto .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062899.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.