Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Dizajn Ideje za spavaće sobe :Light Blue & Brown Shema

Stvorite otmjen i sofisticirani spavaću povlačenje pomoću svijetlo plavo i smeđe shemu boja . Hladnoću svijetlo plave boje u kombinaciji s toplinom smeđe postavlja dobrodošlicu i opuštajuće pozadinu , pretvarajući svoju spavaću sobu u svetištu u sklopu svog doma . Bez obzira što je vaš stil uređenja je ,svijetlo plava i smeđa boja shema može učiniti zadivljujuće. Wall Decor

Zidovi poslužiti kao poligon za sobu dekor te suidealan način da se uvede svijetlo plavo i smeđe shemu boja u vašu spavaću sobu . U fokusu ove sheme boja na način da se nadopunjuje stil želite dovesti u sobi . Na primjer , ako ste zainteresirani za stvaranje suvremeni izgled , boja dva zida Brown i dva svijetloplava . Za tradicionalni izgled , boja zidova svijetlo plava i trim smeđa . Light Blue zidovi s smeđe drva oblaganje visio na dnu dio zidova je pogodna za seljački spavaća soba dizajn .
Namještaj

Ova shema boja također može biti sadržanu u namještaj za spavaće sobe . Drveni namještaj , poput oraha ili trešnje komode i noćni stolovi , suidealan način da bi smeđa u prostor . Alternativno , možete se odlučiti za smeđe - lakirane komade . Ugraditi svijetlo plava u namještaj , koristite uzglavlja presvučena svijetlo plave tkanine ili svijetlo plavoj sofi ili fotelji .

Posteljinu

Posteljina suneophodni komponenta od spavaće sobe , jer omekšavaju i dodati toplinu u prostor . Prekrijte pod sa solid - boje svijetlo plava ili smeđa području tepih , ili se odlučiti za područje tepih koji ima uzorak u tim colors.Use smeđe ili svijetlo plavog baršuna ili satena prala zavjese preko prozora da stvori carski izgled , ili objesiti sheers u tim bojama za nježnije , ženski dodir . Napraviti krevet žarište sobi s tješi da ima svjetlo plave i smeđe dizajn , kao što je Paisley ili blok u boji .

Dekorativni elementi

Dekorativni elementi ne samo da kompletan izgled prostorije , ali dodajte personalizaciju u prostor . Na primjer , objesiti osobne fotografije u smeđe okviri za slike na zidovima ili ih postavite na ploče . Ispunite plavu vazu s rasporedom svojih omiljenih plavim ili bijelim cvjetovima : hortenzije , perunike , ljiljane ili ruže , na primjer . Brown i svijetlo plava konus svijeće postavljene na srebra ladicu i postavljene na noćnom ormariću dodaje dašak romantike u spavaću sobu .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062934.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.