Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Nemojte ljudi još uvijek koriste Placemats

?Placemat , izvorno dizajniran kao sredstvo kako bi zaštitili svoj stol od izlijevanja , ogrebotina i opekotina , također služe za dodavanje ukrasne njuh za blagovanje iskustvo . Placemats su dostupni u širokom rasponu materijala, uključujući papir , vinil, pamuka , bambusa i još mnogo toga. Za razliku od stolnjaka , placemats omogućuju vam da dotjerati svoj ​​stol za objedovanje , a čime je njezina ljepota da se sjaji . Početna

placemat jezajedničko stolnjak za dom i casual blagovaonom . Obitelji s djecom mogu uživati ​​u brojnim dizajna na raspolaganju i zabaviti i zaštititi stol . U mnogim domovima , koristiti placemats kao jeftin način ukrašavanja . Uz širok izbor dizajna na raspolaganju, to nije neuobičajeno za domaćinstvo imati nekoliko setova placemats izmjenjivati ​​tijekom četiri godišnja doba ili za vrijeme blagdana. Njihov atraktivan dizajn može iskušati ukloniti placemats prije nego što jesti , tako da ne postanu zaprljane .
Formalno

Korištenje placemats na svečanoj večeri nakon što je smatrao socijalne promašaj . Međutim , s elegantnim dizajnom tkanine i trenutno dostupnim , placemats se često koristi kao dekoracija naglaskom na stolnjak . Formalni placemats mogu biti izrađene od materijala kao što su svila, lana , bambusa ili čak i kože . Uvijek razmislite prostora tablice kada se odluči za korištenje placemats u formalnom okruženju . Placemats na malom stolu može predstaviti krcat izgled , a ne poboljšati dekor .
Trgovački

Restorani često koriste placemats na svojim postavkama stol . Jednokratni placemats ne samo skupljati mrvice skita , ali se koristi kao sredstvo oglašavanja . Jer oni su relativno jeftin za proizvodnju , poduzetnika su u stanju promijeniti svoje poruke često najaviti nadolazeće specijalaca ili prodati prostor drugim poduzećima ili organizacijama za oglašavanje svojih usluga . U nekim slučajevima , ovi placemats služe kao oglasne zajednice ploči . Roditelji i kolege diners mogu složiti , dječja aktivnost placemat je krajnji izum .
Netradicionalni Koristi

Placemats su dostupni u širokom rasponu oblika, materijala , dizajna i materijala. Njihova fleksibilnost je napravio ih jeizbor za mnoge netradicionalnih aplikacija . Vinyl placemats se često koriste u pet jela za zaštitu poda , ili kao barijera između hrane i staklene police u hladnjaku . U placemats lako se čiste i dovoljno jeftin da bacaju kada se nosi . Maštoviti crafters su otkrili mnoge načine staviti zabava tkanine placemats koristiti . To je moguće napraviti različite ukrasne predmete od placemats uključujući torbice i jastucima .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062959.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.