Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Karakteristike Neo - Eklektik Eksterijer

Arhitektonske pojmovi poput " Tudora " i " neo - klasičnom" imaju vrlo specifične značenja . Izraz " neo - eklektičan " ne. U stvari, to jepojam koji nije značilo da se bilo specifično značenje . To nije sinonim za post- moderno, ali je vrlo blizu pojmu post- funkcionalni . Najjednostavnija definicija " neo - eklektičan " jestil dizajniranja kuću bez primjene bilo kakve posebne kanon umjetnosti . To traje od god svidi dizajner . Kuća izgleda kao poplun od krpica različitih dekorativnih koncepata . Opća razmatranja

neo - eklektičan kuća nema dizajn ili arhitektonski centar . To jemješavina dizajnerskih koncepata bez posvećenosti bilo koji od njih . To je gotovo kao da jesama kuća nema identitet uopće , ali posuđuje od svegadizajner ili graditelj nalazi zanimljiva . Ne postoji specifičan aspekt izvana koja je dominantna . Promjena u formi i raspoloženju je vrlo čest i vrlo oštre kaooči ide preko konture fasade .
Pristupi

eksterijer neo - eklektik kuće gotovo uvijek se temelji na dva kata dizajn s velikom garažom . Točka eksterijera je da odbaci funkciju -ideja dakuća je samo živjeti u - pa čak i ekonomskih okolnosti . Troškovi i energetska učinkovitost nisu problemi sneo - eklektičan. Obično ,američki neo - eklektična jeTudor ili Colonial kući s nekim francuskim , španjolskim , pa čak i grčkih dizajnerskih elemenata koji se koriste u naizgled slučajnim mjestima . Španjolski lukovi možda će se nalaziti tri ili četiri grčkih stupova . Krov može biti španjolski pločica sjedi na vrhu snažno impozantnom Tudor fasade . Ove kombinacije nisu rijetki u školi neo - eklektičan.
Balance

U svom najboljem izdanju ,neo - eklektičan izvana ima elemente iz svih drugih stilova ali stvara sintezu da jeidentitet sve do sebe . Velika prednja , uvala prozor može imati drugi ili treći kat na vrhu njega s puno manjim Tudor prozora s njihovom zaštitnom znaku strukture dijamant - oblika . Garaža može biti gotovo jednako velika kao kuća , akrov može biti izuzetno visoka i strma . U nekim osjetila , ravnoteža čini se da jeključ . U isto vrijeme , s obzirom na neo - eklektičan odbacivanje funkcije ,pojam baroka užitka i strasti mogao preuzeti , odbacujući ravnotežu uopce. Oblici su obično vrlo različita . Tu nikada nije bilo predanost velikih trgova i pravokutnika . Ovi oblici su gotovo uvijek uravnotežena puno okruglih sekcija i zaobljenim uglovima . Često , oštrih kutova izmjenjuju s čulan oblika u neo - eklektičan arhitekture .
Maximalism

neo - eklektičan izvana je na temelju ekstrema . Ponekad to je balansiranje različitih krajnosti , a ponekad je tonamjerna vježba u nesrazmjeru . Prilično mala dvokatnica neo - eklektičan dom može imati stupce ekstremne visine u odnosu na veličinu kuće . Pravila složenosti : krovovi , ukrasa, rezbarija i prozori doći do točke dizajna kako bi se potpuno šarolika , ali pomno uravnotežena čistih linija u neposrednoj blizini. U mnogim slučajevima , egzotične stilova kao što su egipatski , kineski i perzijskom moglo biti bačen u mix . Prednji trijemovima su ponekad vrlo veliki, Southern wraparounds . Što neo - eklektičan vanjštine nemaju su minimalističke , učinkovit dizajn .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062975.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.