Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Kako tražiti suzu u tkaninu na kauču

To je uobičajeno tijekom vremena za suze da se pojavi u platnenim kauča . Kauča može biti razapet ljubimcima ili normalnog trošenja. Delikatna vlakna tkanine može odvojiti , i oni ponekad mogu otići neprimijećen . Ako mali suze nisu primijetili , oni na kraju može dovesti do oštećenja ružan . Da bi se spriječilo skupe popravke , to je najbolje otkriti male suze što je prije moguće . Na taj način možete napraviti potrebne popravke bez novu kupnju . Upute
1

ukloniti jastuke s kauča i stavite ih na stranu . Pregledajte tkaninu na unutarnjoj kauču , kao i izvana . Polako pokrenuti svoje prste preko tkanine da pomogne otkriti male suze koje nisu vidljive .
2

Uključite kauč kako bivratio je okrenuta prema vama . Potražite znakove oštećenja duž šavova , rukama i sa strane . Pregledajte tkaninu za labavim nitima , osobito u blizini šavova na kauču .
3

Stavite jastuke na ravnu površinu i pomno ispitati krpu za suze . Potražite slomljenih uboda i drugih znakova oštećenja . Flip svaki jastuk iznova i ponovite korake .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062976.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.