Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Decor >> Content

Kako Paint Opeka u dvorcu fasade

Možete imati koristi od dvorca fasade u različitim situacijama . U predstavi ili na dječjem rođendanu , dvorac fasade su rekviziti značilo pružiti razinu realizma u fantaziji . Dvorac fasade može biti izgrađen od drveta ili čak i kartona , ovisno o tome što oni koriste za irazina izdržljivosti potrebne za svoje purpose.Things što vam je potrebno Srpski TARP
spreju ( nijanse smeđe ) < br > akril boja ( nijanse smeđe) Screenshot slikareva trakom
kistovi ( uključujući širok ravne četke i tanjim kistom detaljno )
Prikazati više uputa Screenshot
1

Lezi fasada , tako da je okrenut prema gore prema nebu . Ovaj projekt je najbolje obaviti u velikom prostoru kao što je gledalište , ili na travnjak , ako vrijeme dopušta . Lezi cerada ispod fasade kako bi zaštitili zemlju ili kat ispod .
2

sprejufasadnih svjetlo smeđe . Temeljna boja će bitiu boji vidjeti između cigle . To svjetlo smeđe jeboje morta .
3

Tape rubove svake cigle pomoću slikarsku vrpcu . Vi bi trebali preskočiti ovaj korak ako ste slikarstvo na kartonskoj fasade , jertraka mogla otkinuti papir lice kartona . Ako ne možete koristiti slikara trake , trebat će vam da se bojite granice svake cigle rukom .
4

Paint svaku ciglu u malo tamnije smeđe . Koristite boja u spreju , akožbuka između cigli je potpuno zaštićen slikareva trakom . Inače , koristiti akrilne boje .
5

Spužva slikati svaki kamen s svjetliju nijansu smeđe . Umočite spužvu u svjetlije smeđe boje , obrišite višak boje i tapkajte svaki kamen sa spužvom . To će dodati teksturu i realizma do kamenja .
6

Uklonite slikareva vrpcu i ići preko svakog ruba s detaljima četkom da bi rubovi cigle izgledaju manje ravno i malo realniji . < Br >

od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-decor/1016062985.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.