Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Design >> Content

Kako Cut dvodijelne preklopne vrata za Custom Odgovara

dvodijelne preklopne vrata nude zajednički izbor za ormar vrata . Akose vrata ne uklapaju u prostor , sijekući vrata jenačin za poboljšanje funkcionalnosti stvaranjem custom fit . Rezanje od donjeg ruba rezultata vrata u najboljem gotovih izgled , jer je manje vidljiv po podu linije . Ako ste rezanje širinu vrata , rez od vanjskim rubovima . Iako su rezovi nisu jako vidljivi , želite da se vaše vrijeme za stvaranje ravne rezove o dvodijelne preklopne vrata za najbolje rezultate . To je ono što vam je potrebno
Tape mjera
olovku Screenshot ravnalo
Razina
Utility nož
Clamps
kružnom pilom Screenshot 100 - brusnim papirom
Sealer < br > kist
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Otvorite dvodijelne preklopne vrata djelomično mjeri koliko vam je potrebno da se s dna . Akovrata počiva upravo na podnice , mjeriti 1/4 do 1/2 inča na vratima . Obilježiti ovu točku na oba vrata . Ako ste rezanje od širine , odrediti koliko ukupno želite uzeti od vrata kako bi ih bolje uklopiti . Podijeliti taj iznos za dva i obilježiti taj iznos na vanjskom rubu svakim vratima pa su završili istu veličinu .
2

Uklonite oba vrata sa staze tako da ih potpuno otvaranje . Podignite vrata tako da vrh pivot proljeće obloge i omogućuje vam da izvucite donju vezu . Povucite vrata iz vrha jednomdno je besplatno .
3

Stavite vrata na ravnoj radnoj površini . Koristite ravnalo i razinu izvući ravnu crtu s jedne strane svaka vrata zadruge kao rezanja vodiča .
4

Score vrata uz markiranom cut linije za poticanje gladak rez . Koristite ravnalo ako je to potrebno da bi Vaše prepiliti .
5

Postavite zasebnu ploču na vrhu vrata u blizini rez služiti kao vodič za rezanje pile . Zategnite ga u mjestu tako da ne guraju kao što rezati .
6

Izrežite polako duž linije kako bi dobili ravan rez na vratima . Izrežite konzervativno , tako da ne završiti s velikim jaz uz rub . Drži vrata na mjesto za testiranje rez kako bi se osiguralo da ne morate uzeti više pao na dno .
7

Pijesak rubovi lagano s 100 - brusnim papirom da bi ih glatko i lagano zaobljeni . Obrišite prašinu daleko od vrata . Četka na brtvljenje za zaštitu odrezana .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-design/1016009989.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.