Struktura leptira krovom

Butterfly krovovi su atraktivne dizajne naći na stambenim i poslovnim objektima širom svijeta . Krovovi su ime za svoju sličnost s ispruženim krilima leptira . Strukturni linije leptir krovu su estetski ugodan , ali povremeno izazvati odvodni ili strukturni integritet probleme . Osnovna struktura

leptir Krov se sastoji od dva krova pridružio na svojim niskim točkama da se formira dolinu , što ponekad služi kao spremište . Kut od dva krova određuje arhitekta ili dizajnera , ali to obično stvara blagi , ali vizualno prepoznatljive staze koje daju spomenutu zgradu modernije i manje ugaone izgled nego da tradicionalni krov .
Prednosti

područja koje redovito doživljavaju sušu , središnja područja leptir krovovima koriste uhvatiti kišnica koja se zatim usmjerava u kontejnere za navodnjavanje usjeva ili drugim poslovima koji zahtijevaju vodu da ne moraju se očisti . Leptir krovovi stvoriti jači od prosječne zidova na dvije strane zgrade koje pokrivaju , tako veliki, visoki prozori i staklena vrata pustiti više sunčeve svjetlosti od konvencionalnih građevine s kosim krovovima . Oni također mogu dati Sobe otvoren , prozračan ambijent .
Nedostaci

Glavni nedostatak leptir krov je drenaža , što činidizajn nepraktično u regijama s jakim kišama . Kadse nakupi vode u centru krova i nije redovito preusmjeren u kontejner ,težina vode bilo blokira sustav odvodnje ili overburdens su nosive grede i uzrokuje curenje . Iako leptir krovovi pružaju visoki zidovi na dvije strane zgrade ,centar strukturi ima niske stropove s podignutim padinama s obje strane , koje stvaraju izazove u rasvjetu i dekor .

Butterfly krov verzije

Nekoliko jedinstveni stil krovova su se pojavili na temelju atipične terenima leptir krovovima . Prolio krov ima jednu padinu i obično uključuje padinu na različitim razinama na vrhu zgrade . Prekrivena krovom ima oblik zapadnjačkog stila sedlo koristi jahati , s konveksnim krivulje na jednoj strani osi i konkavne krivulje na drugoj strani. DVOSTREŠNE leptir krovovi općenito imaju trokutasti kosim krovom prilogu ravnim krovom s prozora smještenih u blizini vrha zidina ispod njega . Cik-cak krovovi izgledaju rubu pile , s mnogim itekako kutna vrhova u nizu . Arhitekti ponekad miješati i odgovaraju krovove različitih parcela na jednoj strukturi .

Ideje za ukrašavanje mojoj spavaćoj sobi s cvijećem & Leptiri

Korištenje cvijeće i leptiri ukrasiti sobu za dijete ili odrasla osoba dodaje ćudljiv čari u sobu . Ovisno o dobi sobi je stanovniku , odabrati boje , zidne dekoracije i druga soba akcentima stvoriti suptilnu ili jarke boravak u susret vašim potrebam

Více >