Visina i dimenzija za mokri bar

kući mokri bar postajezabavni centar za goste , tako da želite dovoljno prostora za smještaj merrymakers na sljedeći party . Bar dizajn i dostupnost prostora i igraju ključnu ulogu u uspostavljanju dimenzije svog mokrog bara . Počevši s općim planovima u vidu pomaže vam zone u na određenom dimenzioniranje zabave prostora . Mjesto

mjesto diktira koliko je prostora na raspolaganju za mokri bar , a to područje , u najmanju ruku , zahtijeva sudoper , što znači vodovod mora biti u blizini . Odredite gdjepostojeći vodovod pokreće pronaći potencijalne mjesto za vaš mokri bar . Također imate mogućnost pokretanja vodovod na mjesto ; Međutim , to će zahtijevati više rada i troškova . Zajednički mjesta za mokre barova su postojeće kutke , nekorištene ormare ili obiteljska soba , bilo na glavnoj dnevnoj razini ili u podrumu . Nakon što se odlučite na mjesto, koristite raspoloživi prostor kao vodič za dimenzijama bar .

Komponente

specifične elemente koje želite uključiti u mokri bar će utjecati na to kako velik te bi na tom području. Mali bar sudoper se obično koristi zajedno s mini hladnjakom , brojač radni prostor i police ili police za čaše i ostalih potrepština . Možda ćete također htjetizasebna jedinica vino za pohranu držati boce na optimalnim temperaturama . Uzmite mjere svakog komponente želite uključiti kako bi se osiguralo da može stati sve u svemiru .
Prednji Bar Površina

Ako želite prostor za sjedenje ispred mokri bar , imate dodatne dimenzije koje treba razmotriti . Tipičan bar visina je 42 centimetara od poda do vrha šankom . Ako planirate staviti barske stolice na šalteru , morat ćete najmanje 12 centimetara prepusta na prednjoj strani bara . Možete smanjiti količinu do 6 centimetara , ako gosti će samo stajati na šanku . Pri određivanju duljine prednjeg bar području , ostavite 2 noge po barskoj stolici za udobnost .
Uspostavljanje Dimenzije

Izmjerite prostor dostupan u željeno mjesto , osobito ako koju koristite skučen prostor , kao što je ormar . Odredite koliko sobu želite izdvojiti na mokri bar kako bi se shvatiti dimenzije , osobito ako planirate imati prostor za sjedenje na prednjem dijelu bara . Mark van područja s trakom ili string na vizualno utvrditi je li se dimenzije neće raditi .

MožeModularni Početna biti stavljen na betonsku ploču ?

Temelji se uvelike razlikuju među stambenih objekata , ovisno o veličini , obliku i lokalnim uvjetima tla , među ostalim elementima . Broj vrsta temelja se obično koriste za modularne domovima , od kojih neki zahtijevaju betonska ploča kao bazu i nek

Více >