Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Design >> Content

Kako Paint dječjom Drveni tornju za penjanje

drveni okvir penjanje često je uključen prašumske teretanama i igrati skupa . Zbog štete za okoliš i trošenja ,boja na tornju za penjanje može popuštati i zahtijevaju novi sloj boje . Akopenjanje okvir nikada nije naslikao za početak , možete slikati okvir da bi ga više boja i privlačan . Također možete uključiti vlastite dizajne na tornju za penjanje da ga prilagodite svojim djetetovih ukusima i interests.Things morat ćete
180 i 220 brusnim papirom
Primer
Paint
kistove Pretraživati ​​Stir Palice Pretraživati ​​TARP
samoljepljiva traka
Šablone ( opcionalno )
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

nokautirati TARP oko svog radnog prostora , tako da neće dobiti nikakvu boju na podu ili na području u kojem radite . Cerada će čišćenje nakon projekta lakše .
2

Pijesak dolje drvene penjanje okvira sa 180 borbenost i zatim 220 brusnim papirom kako bi izgladio drvo dolje i napravitipremaz u skladu s drveta . < br >
3

Umiješajte primer dok se ravnomjerno uklopljena . Boja penjanje okvir s fitilj i nekaprimarni sloj potpuno osuši ; za najbolje rezultate , neka početnica suho preko noći .
4

promiješajte boju koju želite primijeniti na okvir sa štapom promiješati , tako da je ravnomjerno i glatko uklopljena . Umočiti kist u boje može i obrišite višak boje protiv unutarnjem rubu limenke kako bi se izbjeglo stavljajući predebeli sloj na tornju za penjanje . Koristite duge, otvorenim potezima , slikanje s rezervom drva . Neka se prvi sloj osuši preko noći.
5

Nanesite drugi sloj boje na tornju za penjanje i pustite da se osuši preko noći . Vrijeme sušenja će ostatiista za svaki sloj boje za koju se javljate na tornju za penjanje .
6

Boja dizajna na tornju za penjanje , ako to želite . Koristite fotografiju kao referencu ako želite slikati nacrtima slobodnom rukom ; primjerice , boje zvijezde padalice na okvir , dok savjetovanja sliku da vas vodi . Koristite šablone slikati dizajna , ako vam se ne sviđa to rade slobodnom rukom ; koristiti samoljepljiva traka na vrpcu matrica na području na okvir koji želite slikati dizajn na te nanesite tanak sloj boje unutar matrica konture .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-design/1016064030.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.