Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Design >> Content

Kuglanje Lane Namještaj Ideje

Ako imate kuglanje manijak u vašoj obitelji , razmislite o korištenju neke elemente kuglanje pruzi u vašem domu . Možete koristiti stavke iz Kuglanje Lane napraviti komade namještaja , koji će dodati kreativni dodir u svoju kuću . Ova vrsta namještaja je idealna za kućni ured , igraonica ili medija boravka. Svjetiljke

Ako imate malo električne know-how , možete jednostavno napraviti lampu iz stare u kuglanju pin . Izbušite cijev kroz središte pin i koristiti kit žarulje iz zgrade opskrbe namirnicama za dodavanje žice i žarulje . Možete ga vrh s lijepom hladu dokrajčiti svjetiljku .

Blagovaona stolice

objedovanja stolice mogu biti izrađene od starih kuglana stolice da se retro izgled . Ako vaše lokalne alley je ostajali bez posla , ponude za kupnju neke od okretne stolice obično stavlja ispred električnog rezultat odbora na svakoj stazi . To može biti vraćen u novu tkaninu , ako vam se sviđa kako bi se vezati u blagovaonicu dekor . Srpski

dvosjed

ljubav sjedala napravljena za dva mogu se od dijela plastične mjesta smještenog u svakom bowling stazi . Ponuda za kupnju komad iz zaključne kuglani i držati ruke na sjedalima kako bi izgledao poput loveseat kauču . Dodaj bacanje jastuci i deke kako bi ga mekan osjećaj .
Uzglavljem

djecaka uzglavljem može biti izrađena od niza kuglanje igle . Kupiti komad šperpločeiste širine kao krevet . Pričvrstite kuglanje igle okomito preko drveta , koristite bušilicu . Možete dodati drvo komad izravno na zid sa čekićem i čavlima .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-design/1016064046.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.