Kako Ukrasite Vrh Hutch

sprucing svoj ​​kavez tako da stoji u sobi i čini izjavu može biti izazov . Važno je da ukrasi na vrhu kavez odražavaju i sobu i svoj ​​osobni stil . Ako niste fancy Kina tip osobe , ne brinite o stavljanju fantazija Kinu na kavez . Koristite komada vam se sviđa kako bi posjetiteljima ideju o tome tko ste are.Things što vam je potrebno
blagim deterdžentom
Spužva
najlon piling slabljenja
Ručnik
Fabric trkač
Show Više Upute Screenshot
1

Očistite gornji dio vašeg kavez i blagim sapunom , vodom i spužvicom . Ako postoji izgrađeno prljavštine ili prljavština na vrhu , koristite najlon ribanje jastučić kako ga ukloniti . Budite oprezni da ne biste skinuli neki završiti na kavez . Osušite kavez dobro s mekanim ručnikom .
2

Razmislite želite li ukrasiti vrh kavez za jednu sezonu , kao što su nadolazeći praznik , ili za sva vremena .


3

Pokrijte vrh kavez s bjeguncem izrađene od tkanine vam se sviđa . To će vam pomoći zadržati prašinu u kavez i dati vam pozadinu za svoj dekorativnoj šemi .
4

Ukrasite kavez s odgovarajućim objektima u sobu . Ako vaš kavez je u svom formalnom blagovaonicom , možda želite ukrasiti svoje najbolje Kini ili drugim elegantnim komadima . Međutim , ako jekavez je u kuhinji , to uređenje uz kolekciju sol i papar moglo biti prikladnije .
5

staviti predmete koji se odnose na predstojeće praznike na vrhu kavez , ako to je ono što sam izabran za učiniti . Ako ste uređenje za Božić , možete koristiti male božićna drvca u različitim veličinama , a mjesto druge predmete , kao što su scene seoske , ukrasa, ili snowglobes , oko vrha .
6

Ukrasite Hutch sa zbirkom koju posjedujete . Ako ne želite promijeniti vrhu vašeg kavez u skladu s godišnjim dobima , prikazali zbirku , kao što su čaj loncima ili krava creamers . To jenačin da se učinkovito korištenje prostora i prikazati svoje kolekcije u isto vrijeme .
7

Mjesto police na vrhu kavez za prikaz knjige , časopise ili snimanje albuma . To je idekorativna i koristan način da ukrasite vrh kavez .
8

Koristite suši ili svile cvijeće i druge biljke naglasak kavez i stavke koje mjesto na njemu .


Kako Izgled je dnevni boravak i kuhinja Combination Room

Otvorena arhitektonski projekt za kuće i stanove eliminira zidovi između soba . Izazovi u stvaranju atraktivan dnevni boravak /kuhinju izgled se ugraditi kuhinjske aparate i komunalnih područja u planu koji omogućuje funkcionalnu upotrebu u kuhinji ,

Více >