Podvodni Teme za dječjom Spavaća soba

Registracija podvodni temu spavaću sobu za dopadljivim sobi da će djeca biti ponosni na poziv svoje vlastite . Dizajn sobu da stane specifičan okus vašeg djeteta , dob i osobnost . Mijenjati izgled , da bi odražavala omiljeni podvodni temu , poput sirene , morski psi ili šarene koraljni greben . Sirena Tema

Stvaranje podvodni sirena temu za djevojčice spavaćoj sobi . Obojiti zidove u plavo da nalikuju ocean i mjesto vinil zidne naljepnice mjehurića, zvjezdača , alge i sirene po sobi . Koristite ukrašen šarene pokrivače sa sirena uzorak na krevetu s različitim malim jastucima , oblikovani poput zvijezda i ribe . Objesite duge, obična zavjese na prozorima i iznad kreveta , u prilogu na strop , stvoriti privatni sirena dvorac . Ispunite sirena temu spavaću sobu s drugim podvodna inspiriranih predmeta po sobi, kao što su okviri ukrašene školjkama i sirena kipovima .
Shark Tema

Napravite uzbudljivu podvodnu temu soba za mladića gdje morski psi suglavna atrakcija . Boje zidova i stropa oceana plavi stvoriti osjećaj da su pod vodom i staviti velike vinil zidne naljepnice morskih pasa na zidovima . Boja namještaja , kao što su uzglavlja , stolovima i radnim stolom , u smeđoj boji drveta da predlože potonulih brodova i mjesto velike grudi u podnožju kreveta za pohranu . Koristite posteljinu u morskim bojama zelenila i blues ili morskog psa uzorak kako bi s temom . Postavite morski pas suvenirnica po sobi s morskog psa kipovima , morski pas zubi replike ili veliki 3D morskog psa na zidu za dopadljivim ukras na kompletan izgled .
Koraljni greben Tematsko

Dizajn podvodni temu spavaću nalikovatišarene koraljni greben , pogodno za dječaka ili djevojčicu . Obojiti zidove tamno plava i boje ili kupiti velike murale od seascapes prikazom koraljne grebene ići na sve zidove u spavaćoj sobi . Koristite posteljinu s uzorkom riblje ili u dubokoj koraljna boja i namjenom jastuci oblikovani poput ribe , morske zvijezde i konja . Stvaranje opuštajući i mirnom ozračju pomoću udubljenjem rasvjeta u sobi i stavite riba cisterna na stoliću pokraj kreveta za bijelom učinak buke .
Fish Tema

Ukrasite podvodni tematske spavaću sobu kako biste pokazali djetetovu omiljenu ribu . Obojiti zidove podvodni plava i boje svijetle murale po sobi od omiljenih riba , kao što su clownfish , Stingrays ili soma . Koristite vedro obojena posteljinu kako bi se slagala s temom , poput narančaste i bijele posteljinu za clownfish temu , i riba u obliku jastuka . Bojapostojeći namještaj spavaće sobe bijela ili smeđa u kontrastu s plavim zidovima . Uključiti riba temu cijeloj sobi s kipovima , uokvirenih slika i potpuno opskrbljena akvariju .

Kako dizajn ladicama u kabinetu

gradnji svoje ladice i ormari su jeftini i kreativna rješenja za dodavanje više prostora za pohranu u vašem domu . Prije nego što idete dolje u dućan kupiti svoje zalihe , morate stvoriti dizajn sa skupa mjerenja za ladice koje želite izgraditi za sv

Více >