# >> Dom i vrt >  >> Home Design & Decor >> Home Design >>

Ideje za uređenje za dvostruko Duty Spavaća soba

višeznačan životi trebaju višenamjenske prostore . Kad nemate prostor ,soba može imati služiti dvije funkcije . Srećom , pametan namještaj , pa čak i više pametan prostor prilagodbe bi to bilo moguće , ali ne samo high - stilu , kao dobro. Svatko može staviti na stol u kutu sobe . Dizajn mavens će se nužnost u spektaklu . Keep It Simple

Minimalistički bijeli jerješenje koje će raditi u spavaćoj sobi /uredu . Uska , sve- bijeli stol u elegantnom, unfussy formi ,krevet natrpan bijelim poplunima i jastucima , bijeli zidovi i pribor i običnim bijelim tonovima dopustiti da se prostor da izgledaju luksuzno , čak i ako je vaš kvadrature nije . Blijedo Celadon ili svijetlo drvo uredski stolac i svijetle boje podne obloge -blijedo svileni tepih travno- platno tepih - pružiti nagovještaj boje , ali bez velike izjave . Pomak od rada na računalo stol za istezanje na udobnom krevetu bešavne kada su i postoje u bijelo . Obilje danje svjetlo jeključ za stvaranje ovu sobu rad kao ured .
Veiled Illusion

gostinjska spavaća soba lako drži vlastite kao ured koji nestaje kad teta Minnie dolazi u posjet . Trik je u tome da se pokrije prozore s dugim, plivajući zavjese nad nijansama i ukloniti vrata ormara . Identični zavjese prikriti otvaranje ormara i može se povukli za uredsku uporabu , izvučeni zatvorena za spavaće sobe uporabu . Unutar zavjese ,bivši ormar je opremljen s policama za držanje uredskog materijala u čistim , boja koordinirane kutije preko counter- style stolu . Prijenosno računalo gaćice na mjesto za rad , ali putuje u više privatnih prostora kada gosti koriste prostoriju . Udoban stol stolica , presvučena u tkaninu koja odražava dekor u sobi , postajespavaća soba stolica koliko je potrebno .

Moderni
Oblici i Stripes

koristite namještaj za postavljanje ton u uredu - spavaća soba . Suvremeni drva uzglavljem ipodudaranje Bentwood stol stolice su bogate dizajn kao muzejskih komada sredine stoljeća . Rezervni estetski pojavi na zidu iznad stola u četiri montiranih plutenih blokova koji služe i kao zid umjetnosti i mini - oglasnim pločama pokrivenih podsjetnike i uzoraka rad . Stol jeveličine noćnom ormariću s prve police za knjige i radne opreme imanji polica držati tipkovnicu . Monitor računala je zid pod plutenih blokova . Haljina je krevet u drvnoj hued i bijelim prugastim posteljinu ukazati na moderan dizajn namještaja . Bijeli zidovi u ovoj sobi bi se prostor čini većim. Obrtnika boje poput teal ili svijetlo senfom mogla uljepšati naglasak zid .
Haute Hollywood

Dajte svoje gosteMGM postupanje s media room - kinu koja se pretvara u spavaća kad se svjetla dolaze gore. Kućnog kina slikano čokolada smeđa ili crna s sisal Tepih jesofisticiran postavka za gledanje najnovijih filmova ili samo gledanje televizije na velikom ekranu . Ugrađene police s knjižnicom ljestava brinuti o albumu iveliki , lak kauč poziva poslijepodne čitanje . Kadkaučspavati kauč iknjižnica jedinica ima gornju platformu za lofted madrac ,soba se pretvara u holivudskom hotelu . Ljestve omogućuje pristup na vrhu kat i svi rasvjeta je na prigušivača ugostiti filmske večeri i noći posjetitelje .

Visina i dimenzija za mokri bar

kući mokri bar postajezabavni centar za goste , tako da želite dovoljno prostora za smještaj merrymakers na sljedeći party . Bar dizajn i dostupnost prostora i igraju ključnu ulogu u uspostavljanju dimenzije svog mokrog bara . Počevši s općim planovi

Více >