Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Design >> Content

Acadian - Style Kuća Plan

Acadian stilu arhitekture jerelativno novi stil , podrijetlom iz sredine 18. stoljeća . Jedinstvena mješavina kanadskog arhitekture i južne američke praktičnosti ,rezultat kombiniranja ta dva različita stajališta u jednu vrstu dom dizajn jeprepoznatljiv , tješeći ali praktičan dizajn koji je postao popularan u cijeloj zemlji . Značajke

Acadian dom jeskroman tip objekta. Mnogi su izgrađeni izvan zemlje , uz potporu stupova s dizajnom koji je postao popularan zbog svoje praktičnosti . Acadian dizajn stil prvi put uzeo maha u Louisiani i izgradnju domova od tla pomogla spriječiti štete od poplava . Prostor ispod kuće može biti funkcionalna , a koristi se za pohranu ili dovoljno uska da ne služe praktičnu svrhu izvan prevenciju poplava štete . Građevinski materijal često jednostavno držati na temu dizajna i domovi obično su završili u drvo ili kamen . Krov kuće je istaknuti i duboko razapeo , a dom je ulazna vrata često sjedi u središtu kuće . Acadian kuće s dvije priče često imaju vanjsku stubište i sprat na stupovima i nadstrešnicom prizemni trijem.
Povijest

naziv dizajn dolazi iz regije Nova Scotia , gdje su osnivači bili dizajna iz . U sredini 18. stoljeća , tisuće francuskih pojedinaca su protjerani iz Acadia , Nova Scotia . Putovali su na jug u Louisianu , a počela izgradnja nove vikendice u stilu koji je kombinirao svoju klasičnu francusku arhitekturu s praktičnošću njihovo novo okruženje zahtijevao . Acadian dizajn širiti kroz druga područja , postao popularan izvan doline rijeke , kao povišeni dizajn je koristan u područjima gdje jetopljenje teških zimskih snjegova također mogla preplaviti područje .
Dizajn Prednosti

Acadian kuće imaju jednostavan, ali atraktivan dizajn . Velika uvala prozor otvara glavnu sobu , dajući kuću prozračnom dojam . Dizajn obuhvaća ne samo pojednostavljena osjećam, aliupotreba prirodnih materijala dostupne u područjudom je izgrađen . To može smanjiti na izgradnji troškove. Duga ili omotati oko trijem je jedan od zajedničkih obilježja stila , izvorno je dodao kao način da daju obitelji mjesto za opuštanje koje je zaštićeno od jakog južnog sunca. Broj soba je fleksibilan , uz izgled kuće . To pruža dizajnerima fleksibilnost za proširenje doma da stane bilo koje veličine obitelji , dok još uvijek drži na dojam jednostavnosti koji definira stil .


Poteškoće s dizajnom

za neke ,jednostavnost projekta može biti ograničavajući . Ostati vjeran duhu stilu , ne bi trebalo biti malo ukras na zemlji ; dok je izraz iosobni dodir je moguće napraviti , to može biti teško . Podigao struktura kuće može predstavljati probleme s divljim životinjama , što životinje iz zmija na rakuna može odlučiti da izgrade svoje domove u zaklonu jaz . Strmi krov će zadržati snijega iz zgrade , ali troškovi održavanja može biti teško . U potpunosti autentične Acadian tlocrte , često postoji samo jedna stubište koje vodi na prvi kat , a to je običnovanjsko stubište .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-design/1016064147.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.