Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Design >> Content

Kako uljepšati Soba antikviteta

Antikviteti su kolekcionarstvo koje su najmanje 100 godina i često razgovor komada . Iako antikviteti dodati vizualni interes , a ponekad čak i eleganciju u sobi , onaj koji je pun starina može izgledati i osjećati tamno , sivilo i pljesniv . Uljepšajte sobu po uključuje različite dizajn trikove i savjete kako bi vaš prostor osjećaju više kao kod kuće nego na antikvarnica . Boje zidova White

Paint soba puna antikviteta s nekoliko slojeva boje u bijelom obitelji . Bijela boja odražava na susjedna područja olakšaj inače tamnu sobu . Slikarstvo sobu boju u bijeloj obitelji također činisobi pojavljuju više prostran , što je posebno važno ako imate veliki antikni namještaj . Isto tako , dodajte kaput od bijelog ili off - bijele boje na stropu da daju iluziju više visine u svoju sobu . . Koristite stan završiti jer je osim krije površinske nepravilnosti također omekšava sobu
Dodaj Tekstura

Tekstura dodaje dubinu i interes u sobi - osobito u soba obojana u bijelo ili druge neutralnom hladu nadoknaditi nedostatku boje . Mekane teksture olakšaj izgled tamnih, starih antikviteta . Ukrasite s mekom morske trave području tepih , terakota pločice i šanil tapecirani kauč . Koristite lan, pamuk ili tvid za bacanje jastuci , koji osigurava mekanu, suptilnu teksturu . Tekstura ne odnosi samo na to kako nešto osjeća , ali i kako nešto izgleda , kao što je dodavanje tekstura s naborima i naborima na prozor tretmane .
Koristiti boje
< p > Uvesti boju u sobi od antikviteta do stvaranja svijetle i vesela atmosfera . Ukrasite s bacanje jastuci , tapecirani namještaj , zidne tretmane , posteljina i stolnjaci u živim bojama . Koristite tople boje koje su se živa i energična poput crvene , žute i narančaste ili hladnim bojama koje su mirno i umirujuće poput plave , zelene i ljubičaste . Koristite ove boje ili nijanse ( svjetlije verzije tih boja ) ili nijansi ( tamnije verzije tih boja ) .
Donesite svjetlo u Srpski Srpski

svjetlo od lustera , stolnih lampi , podne svjetiljke i zidne sconces može uljepšati boravak starina . Međutim , što se također može uljepšati boravak dovodeći u prirodnom svjetlu crtajući natrag svoje nijanse ili zavjese . Koristite zastore ili sjenila u tkanine poput lana ili voile koji su obična u bijeloj ili off - bijelo . Ove tkanine i boje su providne i omekšati sobu i filter sunčevu svjetlost , a pružamalo više privatnosti .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-design/1016064170.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.