Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Design >> Content

Što je Zen dizajn interijera

? Dizajniran posebno pružiti utočište u svom domu , zen dizajn inspiriran je japanske tradicije . Ovaj orijentalni trend ukrašavanja karakterizira prevlast pribora s minimalistički i čiste linije . Elegancija i stil dolazi iz kontrast između svijetlih boja i boja inspirirane prirodom . Udruga crvene , koja se zalaže za prosperitet , i bež boje , a simbol zemlje , jesavršena ilustracija toga razliku . Namještaj

Implementacija zen dizajn u svoj dom znači povratak jednostavnosti . Ovaj princip omogućuje puno slobodnog prostora , s ograničenim ukrasnim dodacima . Unatoč čuvanje namještaj na minimum ,zen Unutrašnjost je vrlo ugodno . To ne isključuje udobnost tepiha i kauča jastucima , kao što su zen učinci dobiti s boja i kontrasta . Odaberite crnu lakiranu završiti za svoj namještaj u suprotnosti s tepisima i jastucima u crvenim tonovima .
Sijeva

osvjetljenje prostora je jedan od glavnih stupova Zen atmosfera . Difuzne sijeva pomaže stvaranje meke i opuštajuću atmosferu . Svijeće su dekorativne i imaju umirujuće djelovanje , ali prirodno svjetlo je također važno , stoga je potrebno da bi pravi izbor za zavjese . Odaberite japanskom stilu zavjese koje su dostupne u širokom rasponu materijala , uključujući platnu i polu - neprozirnim velom za dobivanje umirujuće sijeva .

Zen Kupaonice

možete redizajnirati svoju kupaonicu u zen stilu dodavanjem elemenata inspirirane prirodom u dekor . Elegantan i izdržljiv , drvo jepogodno element za ilustraciju zen trend u vašoj kupaonici . Možete ga koristiti u pribor , kao što su ručnik stalci ili sapun jela . Za originalnost , možete instalirati drvenu kadu . Odlučite se za slikanje svoju kupaonicu u bijelo , jer to jednostavno i svijetao ton je idealan za isticanje svoje Zen ukrasni pribor .
Zen oprema

moguće je stvoriti zen izgledati u bilo kojoj prostoriji u kući . Za ukrasiti dnevni boravak , možete se odlučiti za terakote vaze s nekoliko orhideja . Cvijeće sunajjednostavniji način predstavlja prirodu u svoj dom . Incense može dodati zen dodir u vaš dom , pogotovo ako se usredotočite na jednostavne mirise , kao što su cedar ili bor . Nekoliko svijeće ili lampe s difuzno svjetlo će pružiti topao i romantičan ugođaj u domu . Za više autentičnih japanskog dizajna , koriste male kipove Bude , kamenčića i biljke , kao što su bonsai i bambusa .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-design/1016064262.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.