Kako napraviti luk u vašem ulazima

Mijenjanje unutrašnjost svog doma da se uključi lučni ulazima jeodličan način da se prilagoditi i učiniti vaš dommalo spektakularniji nego što već je . Lukovi otvaraju prostore , dajući domove više prozračan osjećaj , i nije teško izgraditi . Nema potrebe da se poziv profesionalnog građevinske tvrtke ; uz malo vremena i strpljenja i neke pristup zajedničkih alata , možete izgraditi vlastiti lučni entryway.Things što vam je potrebno Srpski Utility nož
kartona Screenshot Šperploča list ( 1/2 inča debeli )
vijci
odvijač Screenshot suhozidom Screenshot Gips
Jigsaw
mjernoj traci Screenshot Drywall list ( 1/2 inča debeli )
1/4 inča debeli fleksibilni suhozidom
2 - by -4 daskama Pretraživati ​​Drywall tape
lopatica
šmirgl papir
Prikazati više uputa
1

Uklonite sve oblikovanje i odsjeći postojeće suhozidom iz cijelog ulazu gdje instalirate luk . Odsjeći dovoljno suhozidom izložiti drvo kadriranje ispod nje . Možete koristiti skalpelom rezati kroz suhozidom , ali budite oprezni od vijaka koji su ga drži na mjestu .
2

Napravite uzorak i predložak od kartona u obliku luka koji želite stvoriti . Držite kartonsku luk prema gore na ulazu način i provjeriti da je to upravo ono što želite . Predložak bi trebao biti ono štosama luk će izgledati , što znači da je konkavnog dijela , a nedio ulaznih način na koji želite ukloniti.
3

Trace dvije kopije predloška na 1. /2 - inčni debljine lima od iverice . Izrežite dva komada koristeći jigsaw .
4

Planina jedan od iverice luk okvira do okvira koji je bio izložen kad ste uklonili suhozidom . Jesteprijatelj držite šperploča luk na mjestu . Zatim , koristeći suhozidom vijaka , pričvrstite gornje kutove svoda na okviru . Pričvrstite ostatak luka , stavljanje suhozidom vijci svakih 3 do 5 centimetara . Montirati drugi šperploča luk okvir na isti način . Te dvije ploče će postatisama luk , pa budite sigurni da su postavljena na način na koji ih želite .
5

Izmjerite udaljenost između dvije iverice lukova , a smanjiti broj 2 - by - 4 -ih ovoj dužini . Trebali bi imati dovoljno 2 - by - 4 -a na prostoru ih 4-6 inča apart . Na primjer , ako je vaš luk trajala 4 noge , ti bi trebao oko 6 komada .
6

Ugradite 2 - by - 4 komada tako da ih stavite između šperploča luk predložaka uz luk ruba . Ih pričvrstite zavrtanjem kroz šperploču u krajevima blokova . To bi trebalo stvoriti grubu lukoblik i dubinu želite .
7

mjeriti i izrezati dva 1/2-inch-thick suhozidom lukova koji će pokriti šperploča predloške potpunosti . Koristite kartonsku predložak od 2. koraka . Postavite suhozidom lukova do šperploča koristite neki od suhozida vijaka .
8

Izmjerite duljinu luka , nakon duž krivulje . Izmjerite udaljenost između vanjskog ruba suhozida koji ste instalirali u koraku 7 . Na 1/4-inch fleksibilne suhozidom , nacrtati pravokutnik tim dimenzijama . Izrežite pravokutnik .
9

Instalirajte ovo suhozidom strip pod lukom . Zajebi u 2 - by - 4 blokova koje ste instalirali između šperploča lukova .
10

Pokrijte grube rubove luk s suhozidom trakom . Pomiješajte ili na drugi način pripremiti suhozidom žbuke i primijeniti ga ravnomjerno drywall površina za skrivanje i ispuniti sve praznine ili grube rubove . Kao što je tounutarnja prolaza, ne biti pretjerano zabrinuti sa snagom žbukanje , kao što neće biti izložena elementima .
11

DopustiteGips postaviti prije brušenja i punjenje bilo finalu praznine , a zatim boje kako bi se slagala hodnik .

Kako postići Setup Perfect kućnog kina

Početna kazališta su dobivanjem popularnost kao medija postaje dostupnija . Kino pod svoj krov može pružiti pristupačne zabavu . Od video igara na nogometne utakmice s klasičnim film s kokicama ,kućno kino pretvara jednostavnu TV vrijeme u namjernom

Více >