Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Design >> Content

Usporedbe kuhinjskom stolu Površine

Pri odabiru idealne countertop površinu za kuhinju prepraviti , kuće imaju naizgled beskrajne prikaz izbora , ali treba uzeti u cijeni i trajnosti uz boju i druge elemente dizajna . Prirodnog kamena , mesnica blok , laminat i eko -friendly površine svi imaju mogućnost stvoriti lijepu kuhinju . Reciklirani proizvodi pružaju kuće s održivim , zelene kuhinja countertops . Prirodni kamen

prirodnog kamena countertops , uključujući i granita , kvarca , vapnenca i mramora , postali sustandard u stolnih dizajna . Sve ove površine izdržati trošenje i dostupne su u različitim bojama i završi , uključujući i sjajnih i mat površina . Kvarc ,tvrdom kamenu , ručke topline izravno na površini , odupire mrlje i ne zahtijeva nikakve dodatne brtvljenje . Međutim , ovaj proizvod često razvija čipove zajedno uglovima i rubovima . Kao i kvarc , granit je izdržljiv i da će trajati dugi niz godina, uz pravilnu brtvljenje . Svakih nekoliko godina , ponovno brtvljenje granitne površine kako bi se spriječilo bakterije izgradnju i bojenje . Vapnenca ustaje i na izloženosti toplini , ali razvija ogrebotine i ogrebotine lakše od drugih kamenja . Rezervacija vapnenačke površine za niskim prometom kuhinjama , sugerira Consumer Reports . Mramor daje odmah glamurozan izgled u kuhinji , ali se može lako oštetiti topline i grebanje . Ponovno brtvljenje često i rezerve za low - prometne površine .

Butcher Block Srpski Srpski

Butcher blok , ili drva countertop , najbolje radi u seoska kuća ili zemlja kuhinje . Ona pruža prirodan završiti na sobi , a dolazi u različitim žitaricama i mrlja . Nasjeckajte proizvode izravno na površinama kao što bi se na drvenu dasku za rezanje . Izbjegavajte rezanje mesa, perad i školjke kao bakterije mogu prikupiti na countertop površine . Seal mesnica blok countertops s lakom kako bi seproizvod odoljeti mrlje . Možete koristiti oporabiti ili reciklirati daska za ekološki prihvatljiv izbor .

Laminatne

Laminat countertop površine pomoći stvoriti prilagođeni kuhinja pogled na uskoj proračuna . Proizvođači stvoriti laminat površine pečaćenjem slojeve papira i furnira za iverice . Za razliku od kamenih ili drvenih površina , laminat countertops ne zahtijevaju brtvljenje . Gotovo bilo countertop čišćenje proizvod vraća čak prljave brojila za čistu sjaja . Tijekom vremena , ova površina može istroše , potrebna njihova zamjena .
Man-made Površine

Kao što je napredak tehnologije , nekoliko umjetnih proizvodi pružaju klijentima s zanimljivim alternativama tradicionalni countertop proizvoda. Betonski stolovi pružaju mnoge mogućnosti za umiranje ili teksture površine . Ovaj proizvod može razviti pukotine tijekom vremena , pogotovo kada je instaliran od strane laika . Nehrđajućeg čelika tolerira toplinu , odupire mrlje i dobro radi u modernom dizajnu kuhinja . Završi s mat ili zrna završiti za skrivanje otiske prstiju i ogrebotine , sugerira Consumer Reports . Neki proizvođači koriste recikliranog aluminija u metalnim countertops za održiv , eko -friendly opcija . Za individualizirani pogled , stvoriti prilagođeni plohu od recikliranog stakla bitova u smoli ili betonskoj podlozi . Poput drugih konkretnih i smole na bazi površine ,countertop može zahtijevati mli da spriječi ogrebotine .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-design/1016064450.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.