Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Design & Decor >> Home Design >> Content

dizajni & Ideje za niši

Dok arhitektonski neobičnosti poput nagnut strop, neobično oblikovanih zidova i , naravno , alcoves može predstavljati izazov uređenje , gleda na njih kao mogućnosti za flex svoj ​​dizajn kreativnost može vam pomoći da uživate izazov više . Niše može biti više nego svestran njihova deminutiv veličine može predložiti . Razmislite kako ćete koristiti ostatak boravka i što vrste prostorima - kao što je poslovna prostora -soba je nedostajalo da dobijete ideju za koliko bi trebali koristiti svoj ​​niši . Jungle čitanje gluho

Stvaranje bujnu zelen , čitanje kutak koji će dočarati opuštajući tropski odmor ako volite čitati i uživati ​​biljne punjeni okruženja . Boja zidova od udubinesunčano žuta kao drijemanje na tropskom suncu. Instalirajte visini struka ormar za svoje omiljene knjige . Postavite lampu za čitanje na vrhu police za knjige i organizirati lak za čitanje stolac , tako daormar čini prikladno mjesto za postavljanje čaj ili čašu vina . Linija vrh police za knjige sa šarenim cvatnje biljke . Ispunite ostatak prostora ( minus dovoljno prostora da hodaju na stolicu ) s loncima holding paprati, palme i orhideje .
Office Space

Napravite udubine u uredan , privatni ured , ako radite od kuće ili često imaju razloga za rad na računalu kod kuće . Obojiti zidove ugodan žutozelen ilikreativnost - stimulirajućeg ljubičasta . Premještanje stol i ergonomski stolac u niši . Instalirajte police iznad stola ( ako je prostor dopušta ) za skladištenje Često stavkama poput rječnika i dodatnog rada . Alternativno , akoniša za spavanje je preuska za stolom , instalirajte širok , čvrst policu visini struka i koristiti ga kao minimalistički površini stola .
Exotic Noćenje Niša
< br >

jurnuti svoj ​​krevet u niši i instalirati pulsira u boji , luksuzno teksturom zavjese preko otvaranja stvoriti osjećaj privatnosti i egzotike . Započnite slikarstvo unutrašnjost udubineu boji koja se razlikuje vedro s ostatkom prostorije , kao što su duboki plavi safir ili mandarine naranče . Odijelo je krevet u dragulj tonove i raskošne tkanine poput svile , baršuna ili high - thread - count pamuka , onda jurnuti na krevet u niši - bočno , akocijeli krevet odgovara , ili samouzglavlje kreveta , akoniša za spavanje je vrlo mala . Ako je samoglava krevetu odgovara , kravata zavjese natrag na strani .
Meditacija gluho
Meditacija zahtijeva nekoliko pribor .

Rasporedi rezervni , spokojan meditacija prostor u vaša niša za spavanje , ako vam se svidi meditaciju ili su oduvijek željeli stvoriti prostor za njega u svom životu . Obojiti zidove i strop u bijelo . Ako pod drvo , razmislite o tome da mali tepih za udobnost . Odijelo udubine s jednim sjedi jastuku , mali stol s timerom ( ako je koristite tijekom meditacije ) , kip ili fontanu , i tamjan plamenika .


od:http://vrt.98905.com/home-design-decor/home-design/1016064475.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.